Predaj 3 izbový byt centrum Bačikova ulica 101,73 m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
101 m2

Vek stavby:  
> 50 rokov
Košice
pred 621 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 422 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Objekt “MARATÓN” je lukratívne rezidenčné bývanie.Nachádza na nároží ulíc Bačíková a Hlavná v Košiciach.

Pôdorysne objekt vytvára vnútrodvorový priestor. Predná časť orientovaná na východnej strane na Hlavnú ulicu a na južnej strane na Bačíkovú ulicu je v tvare L. Po horizontálnej osi je objekt členený do dvoch zón: rekonštruovaný objekt “A“ a novostavba “B”.

Pôvodný objekt je jednopodlažný s podkrovím a suterénom. Rekonštrukciou došlo k obnove pôvodnej prednej časti z Hlavnej ulice a ulice J.Bačíka z východnej a južnej strany a vytvorenia podkrovných bytov v strešnej konštrukcii. Nová vertikálna komunikácia /schodisko bez výťahu/ do podkrovia je riešená v rámci existujúcej budovy so vstupom na schodisko zo strany dvora. Strecha schodiska je plochá a je ukončená na úrovni stropu 2.NP. Bočné steny schodiska sú presklenené. Presvetlenie podkrovného priestoru je zabezpečené strešnými oknami, vikiermi alebo zimnými záhradami v úrovni 2.NP a mezonetového priestoru.V pôvodnej stavbe je situovaných 6 bytov, z ktorých 5 bytov je mezonetového typu vo výmere od 94 m2.

Dopravne je objekt napojený z Bačíkovej ulice. Vo vnútrobloku sú riešené parkovacie miesta v počte kusov: 6ks. Cena parkovacieho miesta je 20.000.- eur +DPH.Je možné dokúpiť aj pivničný priestor k bytu za 2.000.- eur + DPH.

Viac informácií na www.inforeal.sk

INFOREAL s. r. o.

Hlavná 108,Košice

Mobil: 0907 66 34 55

valko@inforeal.sk

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Nie je
Okná:
Iné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.