NA PREDAJ 2 IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII, KOŠICE - ŠACA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

Košice
Šaca 
Železiarenská 
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 134 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Bc. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú pekný 2 izbový byt s výmerou 62m² na ulici Železiarenská, mestská časť Košice-Šaca.

>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť na Youtube skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača : https://www.youtube.com/watch?v=j9oHDgzHDm4

Pracujete u najväčšieho zamestnávateľa v Košickom kraji, alebo ste sa práve so svojou polovičkou rozhodli konečne osamostatniť? Mám pre vás ponuku, ktorá je pre vás ako stvorená. Prečo? Pretože sa nachádza v slušnom a zateplenom bytovom dome, prešla v roku 2015 kompletnou rekonštrukciou a ako jediný byt z celého vchodu má balkón.

V rámci rekonštrukcie sa vymenilo všetko, elektrické rozvody, rozvody plynu a vody, stupačky, zrepasovali sa parkety v obývačke a detskej izbe, vymenila sa plávajúca podlaha v kuchyni a na chodbách, vymenili sa okná a zrekonštruovala sa takisto strecha nad bytom. Úžitková plocha bytu predstavuje až 62m², čo je na dvojizbový byt luxusná výmera.

Dispozične sa skladá zo vstupnej chodby, samostatnej kúpelne s vaňou a sprchovým kútom, samostatnou toaletou, nepriechodnou detskou izbou a obývačkou prepojenú s kuchyňou. K bytu navyše prislúcha aj veľká pivnica a ako jediný byt z celého vchodu má balkón. Jeho výmera je síce len 2m², ale na vysušenie prádla maximálne postačuje.

Okolie bytu ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, Súkromnú nemocnicu Šaca, školu, škôlku, 50m od bytu je námestie s potravinami, lekárňou a obchodov s rozličným tovarom. Nakoľko je Šaca mestskou časťou Košíc, je doprava zabezpečená MHD spojením, ktorého zastávka je taktiež len 50 metrov od bytu.

Cena tohto bytu je vzhľadom na ponuku bytov veľmi priaznivá a to len 79 990 eur vrátane provízie a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak by ste mali záujem sa dozvedieť viac o tejto nehnuteľnosti a chceli by ste si dohodnúť obhliadku bytu, zavolajte mi na číslo 0911 337 969. Budem sa na vás tešiť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: NA PREDAJ 2 IZBOVÝ BYT PO KOMPLETNEJ REKONŠTRUKCII, KOŠICE - ŠACA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.