Na predaj 2-izbový tehlový byt, Hlinkova, Mier, Košice I

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Poschodie:  
3. / 5

Košice
Sever 
pred 301 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 292 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľmi pekný 2-izbový byt na ulici Hlinkovej v mestskej časti Košice - Sever. Byt o úžitkovej výmere 54 m2 sa nachádza na 3. poschodí z piatich v zateplenom bytovom dome s novým výťahom. K bytu prislúcha pivnica. Byt nemá balkón ani loggiu. Energetický certifikát triedy "B".

V byte bola zrealizovaná kompletná moderná rekonštrukcia: plastové okná, bezpečnostné vchodové dvere, murované jadro, vymenené stúpacie rozvody, nová sanita, dlažba, plávajúce podlahy (10 mm), obklady, nová kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra), digestor, nové interiérové dvere a zárubne, stierky, znížený strop s bodovým osvetlením, nové rozvody elektriny, vody a odpadu, kamenný obklad v obývacej izbe.

Kuchyňa a obývacia izba sú orientované na západ, spálňa na východ.

Byt je kúpou ihneď voľný.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, ktorá zahŕňa právny servis a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. 0911 715 121

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.