PRENAJATÉ / 2. izb. byt, KOŠICE , HLINKOVA UL.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
2. / 5

Košice
Sever 
pred 84 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 79 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PRENAJATÉ / Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality, Vám ponúkajú na prenájom 2. izbový byt blízko centra, na Hlinkovej ulici.

Tento 2. izbový byt disponuje veľkolepou rozlohou 58m2 takže je naozaj priestranný a nachádza sa na ideálnom 2. posch./5. Dispozične nám ponúka vstupnú chodbu kde máme po pravej strane WC a kúpeľňu, odtiaľ sa dostaneme do veľkej obývacej izby a z jednej strany sa nachádza priestranná spálňa a po pravej strane prejdeme do kuchyne s výstupom na balkón. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou a naozaj to tam ešte vonia novotou . Je kompletne zariadený, na mieru urobené vstavané skrine, kuchynská linka komplet so vstavanými spotrebičmi tak už len prísť a bývať. Samozrejme k bytu patrí aj pivnica.

Nachádza sa v zateplenom tehlovom bytovom dome a ako väčšina týchto bytoviek do 5 pochodí nedisponuje výťahom.

Určite oceníte lokalitu v ktorej sa byt nachádza odkiaľ máte všade dobrú dostupnosť a len pár minút priamo do centra na hlavnú ulicu. Samozrejmosťou je aj kompletná občianska vybavenosť. V blízkosti nájdete potraviny, tesco, poštu, banky. Ak hľadáte bývanie blízko centra a ste náročnejším klientom, tento byt si zamilujete.

Ak sa vám tento byt páči, môže byť váš za 720 EUR / mesiac . Pri prvej platbe je potrebný depozit vo výške 720 EUR. Zavolajte mi na číslo 0918 646 208 a dohodnite si obhliadku.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.