PREDANÉ Na predaj útulný 1,5 izbový tehlový byt, Národná trieda, Košice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
38 m2

Košice
Sever 
Národná trieda 
pred 121 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Mgr. Jaroslav Ičo a Diamond Reality Vám ponúka na predaj 1 a pol izbový byt nachádzajúci sa na Národnej triede v Košiciach.

VIDEOOBHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/3j9ym-01ASY

3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=xtQFfjC51Zh

Ide o skvelú lokalitu s jednoduchým prístupom do centra, vzdialenosť od centra je 4 min. autom. V blízkosti je možné parkovanie ktoré nie je v tejto lokalite platené. Byt je situovaný na ulici s výbornou občianskou vybavenosťou, v blízkosti sú potraviny, lekáreň, trhovisko. Športové aktivity a prechádzky do prírody sú tiež ľahko dostupné, neďaleko je areál Anička a zimný štadión.

Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí, v zateplenom bloku. Je po nedávnej rekonštrukcii (rozvody vody, elektriny, nové stierky pred náterom ). Zavedený funkčný internet. Byt disponuje výmerou 38 m2.

Vstup do bytu je zabezpečený modernými bezpečnostnými dverami. Kuchyňa je samostatná, kompletne vybavená, nachádza sa v nej vkusná kuchynská linka so všetkými potrebnými spotrebičmi. V kúpeľni nájdeme vaňu spojenú so sprchovým kútom a spredu plnenú práčku. Toaleta je samostatná. Obývačka je priestranná miestnosť s gaučom, televízorom, vstavanou skriňou, písacím stolom, manželskou posteľou. K bytu patrí aj pivnica.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: PREDANÉ Na predaj útulný 1,5 izbový tehlový byt, Národná trieda, Košice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.