REZERVOVANÉ - Upravený 3-izbový byt v tichej časti širšieho centra mesta - Palkovičova ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
1. / 12

Košice
Sever 
Palkovičova 
pred 300 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 296 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ

"Hľadáte pre seba či svoju rodinu bývanie v tichom prostredí s množstvom zelene, dobrou občianskou vybavenosťou a dokonca ešte aj na skok od centra mesta?"

Ing. Štefan GREGOR z FLEXIREAL s. r. o. Vám ponúka na predaj upravený 3-izbový byt v tichej časti širšieho centra mesta - Palkovičova ul. (Košice I - MČ Sever).Byt má rozlohu 73 m2 (vrátane pivnice na prízemí) a prislúcha k nemu lodžia. Nachádza sa na 1. poschodí (pod bytom sú pivnice na prízemí) v 12 poschodovom zateplenom bytovom dome s energetickým certifikátom - B, novými stúpačkami a výťahom. Vďaka nižšiemu poschodiu a orientácii na SZ a JV poskytuje byt príjemný chládok a neprehrieva sa ani v letných mesiacoch.

STAV A DISPOZÍCIA:

V byte bola ponechaná pôvodná dispozícia (s uzavretím prechodu medzi kúpelňou a kuchyňou), ktorá prakticky rozdeľuje byt na jeho dennú a nočnú časť. Denná časť bytu pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, pôvodnej murovanej kúpeľne, samostatnej toalety, prechodovej obývacej izby a kuchyne so zánovnou kuchynskou linkou. Nočná časť bytu disponuje 2 spálňami a druhou chodbou medzi nimi, ktorá je ako stvorená pre umiestnenie /vytvorenie samostatného šatníka. V celom byte sú plastové okná a drevené parkety v kombinácii s dlažbou. Menené boli aj interiérové dvere v izbách a vstupné bezpečnostné dvere (zn. Adlo) osadené v pôvodných zárubniach.

LOKALITA:

Bytový dom je situovaný v tichom a príjemnom prostredí s množstvom zelene, vzdialenom len 15 minúť chôdze od hlavnej ulice. Radosť z bývania v tejto lokalite dotvára aj jej výborná občianska vybavenosť – blízkosť obchodov, pošty, zdravotných zariadení, zastávok MHD a školy pre všetky vekové kategórie (škôlka, základná a stredná škola či Technická univerzita).

BYT JE IDEÁLNY PRE KLIENTOV, KTORÍ:

- hľadajú pre seba či svoju rodinu bývanie, ktoré si dotvoria podľa vlastných predstáv,

- si radi doprajú prechádzky historickým centrom mesta,

- preferujú tiché prostredie s dobrou občianskou vybavenosťou,

- radi si užijú príjemný chládok aj v letných mesiacoch.

CENA: 99.500,- €

V CENE JE ZAHRNUTÉ: príprava zmlúv advokátskou kanceláriou a ich autorizácia (poskytujúca vyššiu bezpečnosť a úsporu Vášho času) + overenie podpisov + zrýchlené katastrálne konanie + preplatenie kolkov pri návrhu na vklad a výberu listu vlastníctva v prípade potreby.

AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU EŠTE DNES ...

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: REZERVOVANÉ - Upravený 3-izbový byt v tichej časti širšieho centra mesta - Palkovičova ul.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.