REZERVOVANÉ - Na predaj 3 izbový byt po rekonštrukcii – Viedenská ul., sídlisko Ťahanovce,

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
75 m2

Poschodie:  
6. / 7

Košice
Sídlisko Ťahanovce 
Viedenská 
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 163 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

So súhlasom majiteľa nehnuteľnosti ponúkame na predaj 3 izbový byt s lodžiou, v pokojnej časti sídliska Ťahanovce, na ulici Viedenská. Podlahová plocha bytu je 72,19 m2 + zasklená lodžia o výmere 3,62m2. Byt sa nachádza na 6. poschodí zo 7, pričom disponuje prekrásnym výhľadom na mesto, s orientáciou na východ a západ.

Byt prešiel rekonštrukciou, ktorá zahŕňa: murované jadro, zmenenú dispozíciu, plastové okná a plávajúce podlahy v celom byte, dlažbu na chodbe, bezpečnostné dvere, obložkové zárubne a interiérové dvere s výnimkou obývačky a kuchyne, novú kúpeľňu spojenú s WC, kde sú sadrokartónové stropy, bodové svietidlá a nová elektrika. V ostatných miestnostiach bytu je elektrika pôvodná. Pôvodné sú aj steny a stropy (s výnimkou kúpeľne). Kuchynská linka je zánovná, no zachovalá a disponuje myčkou riadu.

Výhodou je, že byt sa predáva kompletne zariadený s výnimkou nábytku v detskej izbe. Byt je ideálny nie len na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv, čo mu z hľadiska statiky umožňuje ideálne predposledné poschodie, ale tiež pre niekoho, kto hľadá bývanie bez starostí a potrebných opráv. Byt je udržiavaný, útulný a teplý.

K bytu prislúcha pivnica o výmere 1,94 m2 a k dispozícii je aj kočikáreň na prízemí. Bytový dom je pomerne mladý - bol postavený v roku 1996, neskôr prešiel rekonštrukciou strechy a výťahu.

Veľkou výhodou je bezproblémové parkovanie v porovnaní s inými časťami sídliska a tiež vynikajúca občianska vybavenosť.

Cena nehnuteľnosti je 116 990 Eur vrátane provízie pre RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotékou prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. 0905 644 936 alebo 0917 041 378.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Okná:
Plastové

Na mape: REZERVOVANÉ - Na predaj 3 izbový byt po rekonštrukcii – Viedenská ul., sídlisko Ťahanovce,

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.