Na predaj 3 izbový byt v Košiciach - Ťahanovce, ul. Európska trieda

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
5. / 12

Košice
Sídlisko Ťahanovce 
Európska trieda 
pred 324 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 322 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj väčší 3-izbový byt vo vežiaku v osobnom vlastníctve, v Košiciach – Sídlisko Ťahanovce, ul. Európska trieda. Byt sa nachádza na ideálnom 5. poschodí/z 12. Výhodou tohto „vežiaku“ je, že z výťahu vystúpite bezbariérovo pri byte. Orientácia bytu je na „Z/J“ (tri izby + loggia – na „Z“, kuchyňa na „J“. Úžitková výmera bytu je 74 m2 + loggia. K bytu patrí kumbal na chodbe a pivnica.

Bytový dom je zateplený, zrekonštruovaný (nové stúpačky, nová brána, nové poštové schránky), v súčasnosti rekonštrukcia bytového domu naďalej pokračuje, dokončujú sa loggie – dlažby, vchod do bytového domu... Bytový dom má dva výťahy, z toho jeden je nákladný.

Samotný byt je kompletne zrekonštruovaný (r. 2011) - plastové okná, vchodové bezpečnostné dvere zn. ADLO, interiérové dvere, plávajúce podlahy vo všetkých izbách, na chodbe, v kuchyni a v kúpeľni – dlažba, nové rozvody elektriny, vody, murované jadro, v kúpeľni – vaňa, vstavané umývadlo s dizajnovým zrkadlom a svietidlami, kvalitné vodovodné batérie zn. Hansgrohe, v kuchyni – kuchynská linka, raňajkové sedenie, kombinovaný plynový sporák s elektrickou rúrou, digestor, kuchynský drez a batéria zn. Blanco, prípojka na umývačku riadu, na chodbe a v spálni vstavané skrine, svietidlá v celom byte). Mesačné náklady cca 200,- €/ na 3 osoby mesiac + elektrina a plyn.

Dispozičné riešenie bytu:

- väčšia chodba,

- dve nepriechodné izby,

- obývačka,

- kuchyňa,

- kúpeľňa,

- samostatné WC,

- kumbal pred bytom,

- pivnica.

Bytový dom sa nachádza v blízkosti supermarketu LIDL, pred domom je autobusová zástavka - výborné dopravné spojenie MHD. V okolí je kompletná občianska vybavenosť (dve ZŠ, MŠ, pošta, banka, zdravotné stredisko, obchody, OC Klas, METRO, ihriská...) + pešia dostupnosť do rekreačnej oblasti Sudky a parku Anička.

V kúpnej cene bytu sú zahrnuté aj poplatky súvisiace s predajom (vypracovanie kúpnych zmlúv, poplatky za overenie podpisov u notára, kolky za štandardné návrhy na vklad kúpnych zmlúv do katastra) a samozrejme kompletné právne poradenstvo a servis. Cena je vrátane provízie pre RK.

Byt je kúpou voľný. Keďže je v osobnom vlastníctve, je ho možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým, vzhľadom na moju dlhoročnú bankovú prax, Vám veľmi rada pomôžem.

Odporúčam vidieť.

Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na tel. č. 0903 317 875 - Vaša realitná maklérka Renáta Kalaninová.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Špajza / komora:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Murované jadro:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Video vrátnik:
áno
Elektrický prúd:
220V
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Na predaj 3 izbový byt v Košiciach - Ťahanovce, ul. Európska trieda

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.