REZERVOVANÝ - Priestranný 3-izb byt v meste Košice - Ťahanovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

Poschodie:  
12. / 12

Košice
Sídlisko Ťahanovce 
Juhoslovanská 
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 225 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Znížená cena IBA do: 25.9.2019

Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame na predaj 3-izbový byt s rozlohou 71 m2 na sídlisku Ťahanovce v Košiciach na ulici Juhoslovanská. Byt je vhodný pre ľudí, ktorí hľadajú zrekonštruovaný priestranný byt, dispozične veľmi dobre riešený za prijateľnú

cenu.

BYTOVÝ DOM

Celý bytový dom bol postavený v roku 1983 a skladá sa z panelu. Cestu na 12. poschodie, vyhovujúcému kvôli pokoju, Vám spríjemnia dva plne funkčné výťahy, jeden z nich je nákladný. Bytový dom nie je novo zateplený, teda budúci majiteľ sa môže tešiť na úplne nový zrekonštruovaný vchod. K bytu prislúcha aj vlastná latková pivnica o veľkosti 2 m2. Veľkou výhodou bytu je, že k bytu dostávate aj vlastný kumbál mimo bytu o rozmere 6m2, teda nepotrebné veci v byte už majú svoje miesto.

BYT

Tento čiastočne zariadený byt ponúka výbornú dispozíciu s pocitom priestrannosti. Hľadáte slnečný a teplý byt? Týmto požiadavkám určite vyhovuje, pretože je orientovaný na juhovýchod. Celý byt bol rekonštruovaný v roku 2015, kde boli vymenené kompletne rozvody, bytové jadro, stierky, podlaha a kuchyňa. V celom byte boli taktiež vymenené plastové okná s bezpečnostnými zámkami proti vypadnutiu deťom z okna. Byt sa skladá z kúpeľne, oddeleného WC, kuchyne, obývacej izby, detskej izby, spálne a loggie. Máte radi svieže farby? Tak tento byt Vás určite zaujme, pretože takéto farby nájdete napríklad v oddelenom WC a kúpeľni, kde je k dispozícii rohová vaňa spolu s klasickým umývadlom. Kuchyňa sa predáva so zariadením, teda s linkou, šporákom, chladničkou. Pomerne veľká obývačka sa predáva s obývaciu stenou a gaučom, detská izba bez zariadenia. V spálni a v predsieni dostávate ako bonus vstavané skrine, ktoré výrazne napomáhajú šetrenia priestoru v byte. Potrpíte si na pekný výhľad a na to, aby na Vás nikto nepozeral, keď oddychujete? Vďaka 12. poschodiu o to máte postarané. Pobyt v zasklenej loggii Vám spríjemní pekný výhľad na prírodu. Kvalitné bezpečnostné dvere zabezpečia Váš pokojný spánok, či v byte alebo mimo neho. Kúrenie je ústredné a rýchly optický internet je samozrejmosťou. Byt je vo výlučnom-osobnom vlastníctve.

OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ

Lokalita, v ktorej sa nachádza táto nehnuteľnosť je bohatá na občiansku vybavenosť. Totiž škola, škôlka, nemocnica, pošta, niekoľko druhov obchodov sú blízko, čo by Ste kameňom dohodili. MHD zastávka je pár krokov od vchodu. V okolí bytu je k dispozícii verejné parkovanie. Byt sa nachádza neďaleko Ťahanovského lesíka, teda športovci a psí miláčikovia si prídu na svoje pri oddychu na prechádzke, či behu.

Ostatné stačí už len vidieť alebo zažiť!

Video: youtube.com/watch?v=vL2qiWJcsNo

O viac informácií, prosím kontaktujte realitného makléra Bc. Michaela Moroza na tel. č. 0948 901 182. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Možnosť 3D virtuálnej obhliadky u nás v kancelárii.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: 3izb, 3-izb., 3izbový, 3-izbovy, loggia, kosice tahanovce, EQ real, eq real

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÝ - Priestranný 3-izb byt v meste Košice - Ťahanovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.