Na predaj veľký 4i byt (018-114-ANBa)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m2

Poschodie:  
3.

Košice
Ťahanovce 
pred 171 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 166 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

018-114-ANBa

Realitná kancelária BeMi Vám ponúka na predaj 4i byt, ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciu. Ponúkaná nehnuteľnosť sa nachádza vo výbornej lokalite Košíc, na sídlisku Ťahanovce.

Podlahová plocha bytu je 80 m2 a nachádza sa na 3. poschodí (s výťahom), v panelovom bytovom dome.

V rámci rekonštrukcie boli v byte vymenené nové plastové okná, stierky, plávajúce podlahy, nová sanita v kúpeľni, kuchynská linka, vstavané skrine a bezpečnostné dvere.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne, štyroch samostatných izieb, kúpeľne a samostatnej toalety. K bytu prislúcha balkón v jednej z izieb a pivnica na prízemí bytového domu.

Vybavením bytu je veľmi pekná kuchynská linka s veľkým úložným priestorom a sporák.

Celkovo nehnuteľnosť pôsobí príjemným dojmom, vzdušne a priestranne. Budúci majiteľ si môže nehnuteľnosť zariadiť podľa vlastných predstáv, keďže sa predáva nezariadená.

Výhodou tohto bytu je veľké množstvo úložného priestoru v podobe vstavaných skríň. Veľmi príjemné a pokojné prostredie blízko centra je ďalšou výhodou tejto nehnuteľnosti ako aj bezproblémové parkovanie. Byt je tiež veľmi teplý a z balkónu je krásny výhľad.

V okolí bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, obchody, služby, zastávka MHD. Sídlisko Ťahanovce je skvelou voľbou pre rodiny s deťmi ale aj pre samostatné osoby.

Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať, veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie.

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.