Na predaj 3 izbový byt (A1/33) vo výstavbe v lokalite Panoráma.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m2

Poschodie:  
7. / 7

Košice
Vyšné Opátske 
pred 243 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 240 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na odstúpenie EXKLUZÍVNY - byt na Panoráme, Košice - Vyšné Opátske. Výhľad z terasy na prvej fotografii patrí skutočne tomuto bytu. Ide o prémiový byt(s označením A1/33) vo vysokej kvalite s celkovou výmerou 155,99 m2(84,73 m2 - byt, 50,59 m2 - terasa). S určitosťou môžeme povedať, že sa jedná o najlepší 3 izbový byt na PANORÁME 5. Nachádza sa na 7NP/7NP. Dispozícia bytu: 2 izby, obývavacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa, samostatné WC, predsieň, priestranná terasa. K bytu okrem iného prislúcha 1x vnútorné parkovacie miesto s označením A1/29. V celom byte budú francúzske hliníkové okná. Predpokladané mesačné náklady: 67,93 eur. Na prízemí bytového domu sú umiestnené garážové parkovacie miesta, pivnice a obchodné priestory so samostatným vstupom. Súčasťou bytových domov je 1,2 ha uzavretý areál plný zelene, kvetov, oddychových zón, lavičiek, altánkov s ohniskom a komunitnou záhradou, kde si môžete užívať voľné chvíle s Vašou rodinou, alebo susedmi. Predpokladaný termín kolaudácie 12/2020. Cena 183.000 EUR. Byt sa predáva ešte v pôvodnej cene pred zvyšovaním. Aktuálne sa ceny pohybujú so zvýšenou cenou o 4% oproti uvádzanej cene.

Pri odstúpení je potrebné zložiť prvú splátku kúpnej ceny vo výške 40.000 eur, ktorá bude odrátaná od celkovej kúpnej ceny. Ďalej pri dostavaní hrubej stavby(cca január 2020) uhradí záujemca ďalších 40% z kúpnej ceny (možnosť dofinancovať hypotékou). Po kolaudácii uhradí záujemca zvyšnú časť kúpnej ceny(dočerpanie hypotéky).

O PROJEKTE: Projekt Panoráma je situovaný na lukratívnom mieste nad mestom Košice, pred Košickou Novou Vsou, len 3 km od centra. Ponúka panoramatický výhľad na mesto , do Košickej kotliny a z východnej strany na scenériu Slanských vrchov. Bezproblémové dopravné spojenie s centrom, či inými mestskými časťami zabezpečuje novo zrekonštruovaná štvorprúdová Sečovská cesta a križovatka Sečovská – Zdoba. Od roku 2021 bude Panoráma napojená na obchvat mesta R2.

V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie, kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Pokiaľ máte o uvedenú nehnuteľnosť záujem, kontaktujte prosím Lukáša Sopka na č. tel. 0902 198 170.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.