Na predaj 2 - izbový byt na Terase ulica Popradská.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
50 m2

Košice
Západ 
pred 239 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 237 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2 - izbový byt na Terase ulica Popradská.. Byt bol rekonštruovaný pred 5 rokmi. Byt má úžitkovú plochu 50m2+pivnica 3m2(murovaná), nachádza sa na 4. poschodí zo 4 bez výťahu. Pozostáva z kuchyne so spotrebičmi , kúpeľne(so sprchovacím kútom) spojenej s WC, obývačky, spálne a chodby. Orientácia bytu je na východ. Byt sa predáva zariadený okrem gaučovej súpravy, TV a kuchynského stola. Bytový dom je zateplený, nová strecha, vynovená chodba, nové stupačky. Za domom sa nachádzajú tenisové kurty. V blízkosti je výborná občianska vybavenosť Lidl, škola, škôlka. V bytovom dome je naplánovaná dostavba výťahu a loggií.

Byt je vhodný aj ako investícia na prenajímanie

Cena bytu je 91500,- € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V cene sú zahrnuté právne služby(kúpne zmluvy, vkladové listiny na kataster)

Realitná kancelária TVOJE BÝVANIE s.r.o. U nás máte všetko na jednom mieste. (predaj / prenájom nehnuteľností, hypotéky, poistenie domu a vinkulácia pre banku) Sme špecialisti na hypotéky s 24 ročnými skúsenosťami na Slovenskom trhu. Poskytujeme právne služby zdarma. Vyhotovíme kúpne zmluvy o predaji nehnuteľnosti, vkladové listiny na kataster. Ako zviditeľníme Vašu nehnutelnosť? - 25 najnavštevovanejších internetových portálov - Facebook - Azet -inzercia, letáky - Sieť realitných maklérov (interných aj externých)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.