Posledný voľný byt na predaj - 2 izbový byt v Košiciach - Borovicový háj (019-112-ALK)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m2

Poschodie:  
2.

Košice
Západ 
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 190 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

019-112-ALK

Realitná kancelária BeMi Vám ponúka na predaj dvojizbový luxusný byt v rezidencii Titus Borovicový háj, v Košiciach. Obytný súbor Titus Borovicový háj sa nachádza v mestskej časti Košice západ (sídlisko Terasa) na Popradskej ulici v blízkosti borovicového hája. Okolie obytného súboru ponúka svojím obyvateľom na jednej strane možnosť bezprostredného kontaktu s prírodou, no na druhej strane bezproblémový a rýchly prístup do centra mesta. Borovicový háj sa stal za posledné roky v Košiciach symbolom moderného bývania , ktoré v sebe spája komfort a luxus.

Samotný byt o rozlohe 78,24 m2 sa nachádza na 2 poschodí a je orientovaný na SV. Dispozícia bytu je riešená v modernom štýle, kuchyňa je prepojená s priestrannou obývacou izbou. Súčasťou je samostatná spálňa a kúpeľňa s oddeleným WC a šatník. Byt je dokončený do štandardu - obklady, sanita, drevené podlahy, interiérové dvere, bezpečnostné dvere, podlahové kúrenie.

Kvalitné stavebné materiály, jemné tlmené farby a čisté línie vytvárajú z bytov V Borovicovom háji príjemné miesto na každodenný život a relax s rodinou.

V prípade záujmu a akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať:

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Garážové státie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.