REZERVOVANÝ!!!NA PREDAJ 3-izbový byt 56m2 na Terase s nádherným výhľadom stvorený na prerábk

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
8. / 10

Košice
Západ 
Nešporova 
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 165 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÝ!!!

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt s veľkým balkónom na ulici Nešporova v Košiciach. Výmera bytu je 56,71m2, situovaný na východ a nachádzajúci sa na 8. poschodí z 10 v bytovom dome s novým zrekonštruovaným výťahom. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne so sprchovacím kútom, samostatného WC, izby, obývačky so vstupom na veľký balkón, kuchyne a spálne. Byt je po čiastočnej rekonštrukcii, má plastové okná, plávajúce podlahy a bezpečnostné dvere. K bytu prislúcha pivnica o výmere 2m2 a kumbál o výmere 2m2. Bytový dom je zateplený.

Byt sa nachádza vo výbornej lokalite - v blízkosti nákupného centra Galéria a v blízkosti všetkej občianskej vybavenosti (magistrát mesta, obchody, reštaurácie, poliklinika, pohotovostná lekáreň, škola, škôlka, pošta), parkovanie je bezproblémové v bezprostrednej blízkosti domu. Byt je vynikajúca voľba pre tých, ktorí si chcú splniť svoj sen a bývanie si vyriešiť a zrekonštruovať podľa svojich predstáv, stav je pôvodný.

Bližšie informácie vám radi poskytneme a obhliadku dohodneme podľa Vášho času, kontaktujte prosím 0911 926 932 Luciu Schwartz Tobákovú, alebo schwartz.lucia@allriskslovakia.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: REZERVOVANÝ!!!NA PREDAJ 3-izbový byt 56m2 na Terase s nádherným výhľadom stvorený na prerábk

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.