Exkluzívny predaj 3 i bytu so záhradou Kostolište PREDANÉ!!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

okres Malacky
Kostolište
pred 217 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 207 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame exkluzívne na predaj 3 i byt novostavbu s veľkou záhradou v novovybudovanej lokalite- Nová Alej Martina Benku v Kostolišti, iba 3 km od Okresného mesta Malacky. V tejto lokalite sa nachádzajú iba novostavby- rodinné domy a bytové domy. Sú tu vybudované všetky inžinierske siete, cesty, chodníky sú vydláždené modernou zámkovou dlažbou. Lokalita ponúka dobrú občiansku vybavenosť a zo všetkých strán je obklopená prírodou (borovicový les, potok). 

Samotný byt je veľmi dobre orientovaný na juhozápad, je teplý a presvetlený. Nachádza sa na konci slepej ulice a preto je vhodný aj pre rodiny s deťmi. Byt pozostáva zo vstupnej haly, troch nepriechodných izieb, kuchyne, kúpelne,z obývacej izby sa dá plynule prejsť na terasu a záhradu. Byt je postavený z kvalitných materiálov, je zateplený hrubou vrstvou minerálnej vlny. Nehnuteľnosť postavila renomovaná stavebná spoločnosť, ktorá vyhotovila aj stavebnú fotodokumentáciu. K bytu prislúcha aj parkovacie miesto pred domom. V celom byte je podlahové kúrenie voda-plyn, vlastný kotol značky Viessmann, plastové okná s izolačným trojsklom. Byt ma vlastný samostatný vchod, nie je zaťažený úverom a nemá žiadne ťarchy ani bremená. Náklady na bývanie sú veľmi nízke a nehnuteľnosť spĺňa všetky kritéria zdravého bývania. 

V cene bytu je zahrnutá provízia RK, konzultácie, právny servis, katastrálne konanie, zaplatíme za Vás aj kolky.V prípade potreby Vám dokážeme rýchlo vybaviť úver. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať aj podvečerných hodinách a počas víkendu na tel. čísle 0905 923 923.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Exkluzívny predaj 3 i bytu so záhradou Kostolište PREDANÉ!!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.