[3 izbový byt v Leviciach] - Hľadáme podnájomníkov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

okres Levice
Levice
pred 286 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 283 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chcete sa čo najskôr nasťahovať, ale máte aj svoj nábytok a potrebujete aspoňjednu izbu nezariadenú?

Vyhovuje vám bývanie v centre mesta a zároveň mať aj pokoj?

Potom ste na správnom mieste. Verím, že si poviete „toto je byt pre mňa a moju rodinu.“

ZAVOLAJTE MI NA DOLE UVEDENÉ ČÍSLO A DOHODNEME SI OBHLIADKU TOHTO BYTU. NERADI TELEFONUJETE? TAK POTOM MI NAPÍŠTE EMAIL ALEBO SMSKU.

Prečo by ste si mali vybrať práve tento byt?

Byt sa nachádza na začiatku centra mesta, kde máte kompletnú občiansku vybavenosť. Ak radi nakupujete v TESCU, tak ho máte vzdialené len 5 minút pešo. Ak máte s vašou polovičkou radi kulinárske špeciality, tak doslova pod oknami sa nachádza reštaurácia.

To sa bude hodiť aj v tom prípade, ak ostane prázdna chladnička a vám sa nebude chcieť variť :-)

Jednou z najväčších výhod je veľkosť bytu – až 68m2. Vďaka tomu budete mať dostatok miesta aj pre váš nábytok, ktorý si rozmiestnite tak ako sa bude páčiť vám nakoľko sa jedna izba nie je zariadená. Súčasťou bytu je samostatný šatník, to znamená, že vám v izbách nebudú miesto zaberať veľké skrine. Byt nebude zaprataný a vám ostanie viac miesta.

Nájsť bývanie s pekným výhľadom býva tiež veľmi náročné, ale predstavte si, že si rannú kávu vychutnáte s krásnym výhľadom na krásne okolie Levíc. Nie je to skvelé? Aby toho nebolo málo, tak som si istý, že tiež oceníte dva balkóny. Jeden má prístup z kuchyne a druhý z obývačky.

Na fotkách ste si mohli všimnúť, že v byte nie je vybavená jedna izba. Byt je vhodný aj pre ľudí, ktorý majú svoj vlastný nábytok. V byte ale nájdete kuchynskú linku, ktorá je vybavená vstavanými spotrebičmi. Majiteľ sa rozhodli, že ak je v byte krásna kuchynská linka na mieru, tak nech má aj všetky potrebné spotrebiče.

Neviete si predstaviť život bez sprchového kúta? Nemusíte! V kúpeľni je veľký sprchový kút. Aj vám je nepríjemné, keď je v byte spojená kúpeľňa s toaletou?  Mám pre vás dobrú správu tento byt má toaletu oddelenú.

Lezú vám na nervy hluční susedia alebo spolubývajúci? Máte toho plné zuby?! Chcete si poriadne oddýchnuť a zrelaxovať po namáhavom dni? Potom určite oceníte úplné ticho a pokojnú atmosféru v byte. V tejto bytovke bývajú slušní a tichí susedia, čo znamená menej hluku a viac pokoja.

Milujete poriadok a čistotu?

Presne to v byte nájdete. Na byte bola vkusne prevedená rekonštrukcia a je pravidelne udržiavaný. Ak teda hľadáte čistý a pravidelne udržiavaný byt, tak ste na tom správnom mieste.

Viac informácií o tejto nehnuteľnosti nájdete TU: mojrealitak.sk/naprenajom3izbovybyt/

Akých nájomníkov hľadá majiteľ?

Takých, ktorí majú seriózny záujem o slušné bývanie a budú si ho vážiť. Takých, ktorí majú aj vlastný nábytok a potrebujú aspoň jednu izbu nezariadenú. Takých, ktorí budú k bytu zodpovedne pristupovať a budú dodržiavať základné podmienky slušného nažívania v bytovom dome.

Čo zato dostanete na oplátku?

Skvelého majiteľa bytu, ktorý je chápavý a spraví všetko pre to, aby ste sa cítili v jeho byte ako doma. Ak sa vyskytne nejaký problém, tak je ochotný ho automaticky riešiť a jediné, čo za to chce, je nájsť zodpovedných nájomníkov.

Je to podľa vás fér?

ZAVOLAJTE MI NA DOLE UVEDENÉ ČÍSLO A DOHODNEME SI OBHLIADKU TOHTO BYTU. NERADI TELEFONUJETE? TAK POTOM MI NAPÍŠTE EMAIL ALEBO SMSKU.

Byt sa nachádza v centre mesta v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi, dvoma balkónom a super výhľadom.

Cena nájmu tohto moderne zrekonštruovaného 3 izbového bytu je 500€/mesačne S ENERGIAMI.

Pri záujme sa platí depozit vo výške mesačného nájmu, ktorý je možné získať späť v plnej výške, ak bude stav bytu po ukončení nájmu zodpovedať spoločným dohodám. K depozitu sa pripája jeden mesačný nájom dopredu.

 

Chcete si dohodnúť obhliadku alebo máte akékoľvek otázky?

ZAVOLAJTE MI NA DOLE UVEDENÉ ČÍSLO A DOHODNEME SI OBHLIADKU TOHTO BYTU. NERADI TELEFONUJETE? TAK POTOM MI NAPÍŠTE EMAIL ALEBO SMSKU.

S pozdravom

Marek Kusý

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.