EXKLUZÍVNE 3i.byt na Konopnej ulici (IF714)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

Poschodie:  
4. / 7

okres Levice
Levice
pred 355 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 348 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

J&MZ reality ponúka exkluzívne na predaj 3i.byt na sídlisku R5. Byt sa nachádza v paneláku na 4 poschodí v slušnom vchode. Pozostáva z priestrannej chodby prepojenej s obývacou miestnosťou, 2 obytných miestností, kuchyne s lodžiou , wc a kúpeľne. Prešiel čiastočnou rekonštrukciou boli vymenené plastové okná, stierky, maľovky, čiastočne zrušená priečka do obývačky, podlaha v kuchyni - dlažba v obývačke podlahy - palubovky, ostatné miestnosti PVC. V kuchyni nová kuchynská linka.Kúpeľňa a wc sú v pôvodnom no zachovalom stave v prípade záujmu má nový majiteľ možnosť ich zrekonštruovať podľa vlastných predstáv. K bytu prislúcha široká lodžia a pivnica. V tesnej blízkosti dobrá občiasnka vybavenosť.Vzhľadom na prerábku a primeranú cenu - ROZHODNE ODPORÚČAM !

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb - výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver vrátane Kúpnych zmlúv, katastrálneho poplatku a poplatkov za overenie podpisov.

V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: 0948 113 904 (p. Fedorová)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Elektrický prúd:
220V
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.