Investičná Príležitosť - KORÁL, kráľovský apartmán v LEVOČSKOM PALÁCI

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
39 m2

okres Piešťany
Piešťany
pred 126 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 116 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F044-111-JUKE

Vitajte v Levočskom paláci!

https://www.youtube.com/watch?v=8oARBhjP7MA

Sláva tohto svetoznámeho monumentu sa zrodila už v 14. storočí, a to vďaka svojej lukratívnej polohe v Levoči, meste kráľov. Tento veľkolepý skvost plný umenia bol odnepamäti domovom tých najvýznamnejších obyvateľov vtedajšej spoločnosti - najbohatších aristokratov, medzinárodných obchodníkov či kňazov. Kompletná revitalizácia tejto národnej kultúrnej pamiatky, ktorá je tiež súčasťou svetového dedičstva, prináša na slovenský trh absolútne unikátnu zbierku 20 trofejí v podobe renesančných apartmánov limitovanej edície. Kúpou týchto apartmánov najvyššej kvality sa stanete vlastníkmi podielu paláca, ktorý sa okamžite stáva Vaším domovom a zároveň získavate kľúč k oddychu, autentickej harmónii a pokoju, kde sa nebo dotýka zeme a kde sa sen stáva skutočnosťou. S hrdosťou Vám predstavujeme náš exkluzívny kráľovský klenot KORÁL.

POPIS

Exkluzívny zberateľský kúsok v podobe 1 – izbového apartmánu KORÁL s výmerou 39,49 m2 je skvelou voľbou pre milovníka umenia. Nachádza sa na 2. poschodí dostupnom výťahom a je orientovaný na západ s úchvatným výhľadom na Kláštorskú ulicu priamo z obývacej izby strategicky prepojenej s luxusnou kuchyňou so spotrebičmi. K apartmánu patrí aj dodatočný priestor v bezprostrednej blízkosti. Celý apartmán je vybavený honosným travertínom, vyšperkovanými lustrami a impozantne prepracovanými dverami s obložkovou zárubňou.

TECHNICKÉ PARAMETRE

2. poschodie

1-izbový apartmán

Podlahová plocha apartmánu: 39,49 m2

Predsieň : 7.67 m2

Kúpeľňa + WC : 3,67 m2

Obývacia izba + kuchyňa : 28,15 m2

LOKALITA

Vďaka svojej bohatej minulosti patrí Levoča medzi turistami najnavštevovanejšie slovenské mestá. Levoča sa pýši vrcholnými stavbami svetskej renesančnej architektúry na Slovensku ako napríklad budovou bývalej levočskej radnice s arkádami a rímskokatolícky farský Kostol sv. Jakuba. Na námestí Majstra Pavla neprehliadnete klietku hanby z 16. storočia, ktorá sa v minulosti využívala na verejné pranierovanie. Centrálne námestie lemuje vyše 50 pozoruhodných meštianskych a patricijských domov takže Vy alebo Vaši hostia tu či v okolí máte množstvo možností počas rekreácie.

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ

Gratulujeme, práve ste pri zrode absolútne jedinečnej investičnej príležitosti! Rozoznali ste jedno z najlukratívnejších nadčasových generačných dedičstiev, ktoré sú momentálne prítomné na realitnom trhu v slovanských krajinách. Cena tohto unikátu, ktorý môže byť práve Váš, v renesančnom prevedení dizajnového interiéru s famóznym zariadením je kompletná vrátane DPH a bez navýšenia. Ako najlepší a najstarší spôsob uloženia financií, táto investícia reprezentuje železnú ochranu vašich prostriedkov pred infláciou budúceho roka. V cene je tiež zahrnutý podiel na spoločných priestoroch a zastavanom pozemku, vrátane kompletného právneho servisu a všetkých nákladov spojených s prevodom vlastníckych práv nehnuteľnosti.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť limitovanej edície a zavolajte nám ešte dnes!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.