Investičná Príležitosť - ZIRKÓN, kráľovský apartmán / byt v LEVOČSKOM PALÁCI

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

okres Poprad
Poprad
pred 122 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 113 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

F043-111-JUKE

Vitajte v Levočskom paláci!

youtube.com/watch?v=8oARBhjP7MA

Sláva tohto svetoznámeho monumentu sa zrodila už v 14. storočí, a to vďaka svojej lukratívnej polohe v Levoči, meste kráľov. Tento veľkolepý skvost plný umenia bol odnepamäti domovom tých najvýznamnejších obyvateľov vtedajšej spoločnosti - najbohatších aristokratov, medzinárodných obchodníkov či kňazov. Kompletná revitalizácia tejto národnej kultúrnej pamiatky, ktorá je tiež súčasťou svetového dedičstva, prináša na slovenský trh absolútne unikátnu zbierku 20 trofejí v podobe renesančných apartmánov limitovanej edície. Kúpou týchto apartmánov najvyššej kvality sa stanete vlastníkmi podielu paláca, ktorý sa okamžite stáva Vaším domovom a zároveň získavate kľúč k oddychu, autentickej harmónii a pokoju, kde sa nebo dotýka zeme a kde sa sen stáva skutočnosťou. S hrdosťou Vám predstavujeme náš exkluzívny kráľovský klenot ZIRKÓN.

POPIS

Rozľahlý exkluzívny VIP 1-izbový apartmán ZIRKÓN sa nachádza na 2. poschodí paláca a je orientovaný na západnú stranu s výhľadom na Kláštorskú ulicu. Jeho veľkorysá výmera až 54,79 m2 poskytuje majiteľovi božský komfort priestoru. K tomuto skvostu patrí aj dodatočný priestor na chodbe paláca.

Celý apartmán je vybavený oslnivým travertínom i drahocennými lustrami. Dominantou je obývací priestor v ktorom je umiestená dobová kuchynská linka so spotrebičmi.

LOKALITA

Vďaka svojej bohatej minulosti patrí Levoča medzi turistami najnavštevovanejšie slovenské mestá. Levoča sa pýši vrcholnými stavbami svetskej renesančnej architektúry na Slovensku ako napríklad budovou bývalej levočskej radnice s arkádami a rímskokatolícky farský Kostol sv. Jakuba. Na námestí Majstra Pavla neprehliadnete klietku hanby z 16. storočia, ktorá sa v minulosti využívala na verejné pranierovanie. Centrálne námestie lemuje vyše 50 pozoruhodných meštianskych a patricijských domov takže Vy alebo Vaši hostia tu či v okolí máte množstvo možností počas rekreácie.

TECHNICKÉ PARAMETRE

2. poschodie

1-izbový apartmán

Podlahová plocha apartmánu: 54,79 m2

Predsieň : 5,70 m2

Kúpeľňa / WC : 4,19 m2

Obývacia izba + kuchyňa : 44,90 m2

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ

Gratulujeme, práve ste pri zrode absolútne jedinečnej investičnej príležitosti! Rozoznali ste jedno z najlukratívnejších nadčasových generačných dedičstiev, ktoré sú momentálne prítomné na realitnom trhu v slovanských krajinách. Cena tohto unikátu, ktorý môže byť práve Váš, v renesančnom prevedení dizajnového interiéru s famóznym zariadením je kompletná vrátane DPH a bez navýšenia. Ako najlepší a najstarší spôsob uloženia financií, táto investícia reprezentuje železnú ochranu vašich prostriedkov pred infláciou budúceho roka. V cene je tiež zahrnutý podiel na spoločných priestoroch a zastavanom pozemku, vrátane kompletného právneho servisu a všetkých nákladov spojených s prevodom vlastníckych práv nehnuteľnosti.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť limitovanej edície a zavolajte nám ešte dnes!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.