TOREA - EXKLUZÍVNY PREDAJ 5i TEHL. BYTU S GARÁŽOU_LIMBACH_REZERVOVANÝ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
116 m2

Poschodie:  
2. / 2

okres Pezinok
Limbach
pred 219 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 208 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj priestranný 5-izbový byt v tichom prostredí obce Limbach, s loggiou, balkónom a krásnym výhľadom na Malé Karpaty.

Samotný byt má výmeru 116 m2 plus loggia 15 m2, balkón, 2 pivnice v celkovej výmere 14,68 m2 a garáž 18,56 m2, nachádza sa v tehlovom bytovom dome a je situovaný mimo hlavnej cesty. Vo vchode bytového domu sú len 4 bytové jednotky. Byt sa nachádza na 2.p./2, je výborne dispozične riešený. Byt pozostáva z priestrannej vstupnej haly so vstavaným šatníkom, veľkej kuchyne s kuchynskou linkou na mieru a vstavanými spotrebičmi (sklokeramická varná doska, teplovzdušná rúra, umývačka riadu, mikrovlná rúra, chladnička s mrazákom, 2 komory) spojenej s obývacou izbou, 4 samostatné spálne, kúpeľňa s rohovou vaňou a s WC plus 1 samostatné WC. K bytu patrí ešte príslušenstvo - 2x murovaná pivnica, obe situované na 1.NP (prízemie). K bytu prináleží aj garáž s elektr.bránou a 2 parkovacie miesta. V byte je vlastné kúrenie, t.j. vykurovanie bytu aj ohrev teplej vody je vlastným kotlom umiestneným v kúpeľni. Vykurovacie telesá sú panelové radiátory. Okná v byte sú plastové, vstupné dvere sú bezpečnostné, interiérové dvere a zárubne sú drevené. Podlahy v izbách sú drevené parkety okrem chodby, kuchyne, kúpeľne a WC, kde je dlažba.

Byt a jeho umiestnenie ponúka svojim majiteľom vysoký štandard bývania, aby dokonale vyhovoval potrebám viacčlennej rodiny. Bytový dom sa nachádza na ul. SNP v centre obce, v bytovej zástavbe, v okolí sú rodinné domy. Je murovaný (hr. 300), má 3 nadzemné podlažia. Na prízemí sa nachádzajú pivničné priestory, dielne a garáže. Za bytovým domom sa nachádza súkromný, priestranný uzavretý dvor s detským ihriskom, ktorý slúži pre obyvateľov bytového domu. Dom je napojený na všetky inžinierske siete a prístupný je z verejnej komunikácie, hlavnej ulice - ul. SNP. V okolí je dostatok parkovacích plôch. Tento byt ponúka skvelú alternatívu bývania v rodinnom dome, bez náročných nákladov. Tento priestor treba vidieť.

Zároveň ponúkame BEZPLATNÉ HYPOTEKÁRNE PORADENSTVO – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti, ako aj na čokoľvek iné. To všetko vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie (INSIA a.s.) v oblasti úverov s dlhoročnou praxou.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Internet:
áno

Na mape: TOREA - EXKLUZÍVNY PREDAJ 5i TEHL. BYTU S GARÁŽOU_LIMBACH_REZERVOVANÝ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.