EXKLUZÍVNE!!! Prenájom kompletne zrekonštruovaného 2 izbového bytu s balkónom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
48 m2

okres Lučenec
Lučenec
pred 304 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 301 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNA PONUKA – túto nehnuteľnosť nájdete len u nás !!!

Mgr. Karina Farkašová - realitná maklérka pre okres Lučenec Vám ponúka na prenájom slnečný, 2 izbový kompletne zrekonštruovaný byt. Cena prenájmu 299 eur (mesiac) s energiami. Voľný od 15.7.2018

Byt prešiel komplexnou, veľmi vkusnou rekonštrukciou, ktorá obsiahla renováciu bytového jadra s novou toaletou a kúpeľnou s vaňou, výmenu všetkých okien za kvalitné plastové, na podlahách sú plávajúce podlahy. Byt zostáva čiastočne zariadený po dohode s majiteľmi.

Byt je o rozlohe 48 m2. Byt pozostáva z 2 izieb, chodby, kuchyne a kúpeľne s oddelenou toaletou . Stupačky v bytovom dome boli kompletne vymenené, bytový dom je nanovo zateplený, rekonštrukciou prešli aj všetky spoločné priestory ako aj výťah. V ponúkanej nehnuteľnosti je zavedená prípojka satelitnej televízie a internetu.

Lokalita je tichá a pokojná, s dostatočným počtom parkovacích miest a zelene. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, bezprostredne pri bytovom dome sa nachádza materská aj základná škola, reštaurácie, pošta. Pri bytovom dome je zástavka MHD.

Máte záujem vedieť VIAC? Ozvite sa mi na telefónne číslo 0907 503 590 ráda Vám túto exkluzívnu rezidenčnú nehnuteľnosť predstavím osobne.

© Copyright QUICKREAL – Fotografie, obrázky, videá a texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti QUICKREAL s.r.o.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.