REZERVOVANÉ - TOP 3-izbový kompletne zrekonštruovaný byt neďaleko centra LC

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

okres Lučenec
Lučenec
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 307 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNA PONUKA – túto nehnuteľnosť nájdete len u nás !!!

Matej Telek, RSc. - realitný a hypotekárny špecialista pre okres Lučenec Vám ponúka na predaj slnečný, 3-izbový kompletne a veľmi vkusne zrekonštruovaný byt s 3 samostatnými neprechodnými izbami na Ulici Arm. Gen. Ludvika Svobodu v širšom centre Lučenca..

Byt prešiel komplexnou, veľmi vkusnou rekonštrukciou, ktorá obsiahla zmenu dispozície bytu - vymurovanie atypického bytového jadra s novou toaletou a kúpeľnou s rohovou vaňou, výmenu všetkých okien za kvalitné plastové, vystierkovanie a vymaľovanie celého bytu, výmenu všetkých interérových dverí s oblôžkovými zárubňami, pokládku kvalitnej laminátovej podlahy a kompletne novú kvalitnú kuchynskú linku s novým plynovým sporákom a dizajnovým digestorom. Vymenené boli taktiež vchodové bezpečnostné dvere so 7 bodovým uzamykaním. Do bytu nie je nutná žiadna investícia, stačí sa nasťahovať. V byte od rekonštrukcie, ktorá bola ukončená v marci nikto nebýval a je pripravený na nového majiteľa.

Byt je o rozlohe 74 m2 a pozostáva z 3 samostatných neprechodných izieb, chodby, kuchyne a priestrannej kúpeľne s toaletou. Stupačky v bytovom dome boli kompletne vymenené, bytový dom je nanovo zateplený, rekonštrukciou prešli aj všetky spoločné priestory. Vo vchode je nový bezpečnostný kamerový systém a bol v ňom vymenený taktiež výťah. V ponúkanej nehnuteľnosti je zavedená prípojka satelitnej televízie a optického internetu. K bytu patrí taktiež priestranná pivnica na prízemí bytového domu. Orientácia bytu je juho-východná, čo sa priaznivo podpísalo aj pod jeho energetickú úspornosť.

Lokalita je tichá a pokojná, s dostatočným počtom parkovacích miest a zelene. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, bezprostredne pri bytovom dome sa nachádzajú potraviny Billa, neďaleko je materská aj základná škola, reštaurácie a dve pizzérie. Pri bytovom dome je zástavka MHD. Do priameho centra mesta sa pešo dostanete za 5 minút. Byt je vhodný aj ako vynikajúca investícia s následným výnosom na prenájme.

Celkové mesačné náklady na byt (vrátane elektriny) sú vďaka skvelej orientácii bytu len 130€ / 2 osoby.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvnej dokumentácie advokátskou kanceláriou a úhrada poplatkov súvisiacich s overením podpisov u notára.

V prípade, ak máte záujem o financovanie kúpy tejto nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, tento Vám vybaví náš hypotekárny špecialista ako bonus ZADARMO.

Máte záujem vedieť VIAC? Ozvite sa mi na telefónne číslo 0918 388 888, rád Vám túto exkluzívnu rezidenčnú nehnuteľnosť predstavím osobne.

© Copyright QUICKREAL – Fotografie, obrázky, videá a texty sú autorským dielom a majetkom spoločnosti QUICKREAL s.r.o.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.