Kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt s loggiou a krásnym výhľadom (76 m2), Malacky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
76 m2

okres Malacky
Malacky
Malacky
pred 101 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 99 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt v Malackách. Svetlý a slnečný byt sa nachádza na 5/8, má obytnú plochu 76 m2 + loggia + pivničná kobka. Rekonštrukcia bytu prebehla pred šiestimi rokmi a zahŕňala výmenu vchodových dverí za bezpečnostné dvere, vymurovanie jadra, nové stierky v celom byte, kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, novú plávajúcu podlahu, nové dlažby a obklady v kuchyni, kúpeľni a wc.

Dispozícia bytu: veľká vstupná chodba, z ktorej sú prístupné tri priestranné nepriechodné izby, kuchyňa, kúpeľňa a samostatné wc. Z obývacej izby je výstup na loggiu s krásnym nerušeným výhľadom.

Bytový dom je zateplený, má novú fasádu, nové vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, čisté a upravené spoločné priestory. Pri bytovom dome je dostatok verejných parkovacích miest a v pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť (MŠ, ZŠ, detské ihriská, zdravotné stredisko, obchody...)

Ochotne Vám tiež bezplatne poradíme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum +421 41 3217800 alebo mailom Anna Miškerníková na miskernikova@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.