PREDANÉ ! KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ 3,5-IZ.BYT V ZATEPLENOM BYT.DOME

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
79 m2

Poschodie:  
4. / 8

okres Malacky
Malacky
Malacky
pred 322 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 322 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

NEHNUTEĽNOSŤ JE PREDANÁ !

ZMEŠKALI STE TÚTO PRÍLEŽITOSŤ NA KÚPU ? NEVADÍ ! ZAVOLAJTE MI/POŠLITE SMS ALEBO MAIL S VAŠÍM KONTAKTOM. PLÁNUJEM MAŤ V PONUKE PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI A OZVEM SA VÁM! KONTAKTY NA ZASLANIE ÚDAJOV DO DATABÁZY: 0948 922 599, pirova@karinpartners.sk.

Ponúkame na predaj KOMPLETNE ZREKONŚTRUOVANÝ 3,5-izbový panelový byt na sídlisku Juh v Malackách na 4.poschodí/8.poschodí.Orientácia V-Z. Byt bol v rokoch 2009 až 2011 kompletne zrekonštruovaný - nie je potrebné nič upravovať - môžete sa hneď nasťahovať !Bytový dom bol kompletne zrekonštruovaný - zateplenie, výmena všetkých stupačiek, nový výťah, loggie a balkóny urobené nanovo a zväčšené.Byt má čistú výmeru 78,82 m2(podľa LV) plus naviac plocha 2-och logií (cca 2x 4 m2). Byt má podiel na parcele pod bytovým domom.

Byt pozostáva z:chodby, kúpelne spojenej s WC, kuchyne, spálne, obývačky a tretia izba je rozdelená na izbu s oknom a polizbu (bez okna) so samostatnými vstupmi.

Byt zostáva v prípade záujmu čiastočne zariadený - sedačka v obývačke, kuch. linka so sporákom, vstavaná skriňa v spálni, nábytok na chodbe.Na radiátoroch sú pomerové merače, k bytu patrí pivnica cca 3 m2.Internet a TV od Orangeu, možné pripojenie na T-com a Swan a KTV Progres Malacky. Byt je bez tiarch, KÚPOU JE VOĹNÝ !

Sídlisko Juh sa nachádza cca 1,5 km od centra Malaciek a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou - 3 x potraviny, zdrav. stredisko, lekáreň, bankomat, pošta, ZŠ a MŚ, detské ihriská, zastávka autobusov do Bratislavy a centra Malaciek cca 3 minúty pešo. Výborné spoje aj zo železničnej stanice ( do 10 min. pešo).

Cena vrátane provízie RK.V rámci provízie je zahrnutý štandardný servis - zmluva o budúcej zmluve a kúpna zmluva, kolok na vklad vlastníckeho práva 66 Euro, poplatok za overovanie podpisov predávajúcich.

VYUŽITE MOŽNOSŤ SPROSTREDKOVANIA NAJVÝHODNEJŠIEHO HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU ZADARMO PRE VÁS.Kontakt na obhliadku: Ing. Katarína Pírová, 0948 922 599, pirova@karinpartners.sk. Obráťte sa na mňa, jednám seriózne a profesionálne a predaju nehnuteľností v okrese Malacky sa venujem už od roku 2007 !

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.