2i byt s klimatizáciou v modernom vilovom komplexe

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Poschodie:  
2. / 3

okres Senec
Malinovo
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

008-212-JAHRa

So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom úplne zariadený moderný 2-ízbový byt v Malinove, časť Tri vody.

Dispozične byt pozostáva z predsiene s veľkou vstavanou skriňou, spálne so samostatným balkónom a krásnym výhľadom, kúpeľne s vaňou a WC a kuchyne spojenej s obývačkou, taktiež s vlastným balkónom s výhľadom na Kamzík.

Byt je kompletne vybavený a zariadený (možnosť prispôsobiť Vašim požiadavkám). Byt je doplnený špičkovou inverterovej dual-klimatizáciou LG s nízkou spotrebou s možnosťou okamžitého prikúrenia či iónovej sterilizácie vzduchu. O teplo sa stará elektrické podlahové kúrenie s možnosťou individuálnej regulácie. V cene nájmu je aj vonkajšie parkovacie miesto, viditeľné z okna bytu a skladový priestor na poschodí hneď pri byte a výťahu.

Lokalita Tri vody hneď po príjazde vzbudí v človeku pocit pokoja, pohody a útulnosti. Okolie vilového domu je upravené, postavené vo futuristickom, ale zároveň praktickom štýle. Nájdete tu všetko, čo človek potrebuje k oddychu čí zábave. Reštaurácie, v noci osvetlené, ponúkajú možnosť na romantické večerné posedenia nad hladinou jazier. V lete je prístupné taktiež aj kúpalisko priamo v areáli. Samozrejmosťou je starostlivosť developera o spoločné priestory, okolitú zeleň, detské ihriská, poriadok a čistotu okolia.

V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, od škôlok a škôl, cez obchodné centrum a lekárne, až po reštaurácie, detské ihrisko a rôzne obchody. Napojenie na diaľnicu umožňuje rýchly presun do Bratislavy, cca 20 minút.

Byt sa prenajíma kompletne vybavený a moderne zariadený, je k dispozícii ihneď. Vhodný pre jednu alebo dve dospelé osoby-nefajčiarov, bez domácich zvierat, byt je pripravený aj na home-office. Celková rozloha bytu je 65 metrov štvorcových. Byt je k dispozícii ihneď, obhliadky sú možné kedykoľvek, po predchádzajúcej dohode s majiteľom.

CENA: 650 €/mesiac

V cene prenájmu sú zahrnuté energie, parkovanie, skladové priestory, kvalitné internetové i televízne pripojenie, poplatky správcu a poplatky spojené s užívaním spoločných priestorov. Pri podpise zmluvy sa skladá vratný depozit a odmena RK.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 2i byt s klimatizáciou v modernom vilovom komplexe

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.