REZERVOVANÉ - 3 izb. zariadený mezonet 85 m2 so záhradkou, MALINOVO

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m2

okres Senec
Malinovo
pred 249 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 225 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÉ

Byt sa nachádza v novostavbe z roku 2015. V jednej budove sú 3 samostatné dvojposchodové byty, dômyselne oddelené tak, aby sa zachovalo súkromie v každej bytovej jednotke. 

Pred vstupom do komplexu sa nachádza parkovisko, s dvomi vyhradenými parkovacími miestami pre majiteľov a priestorom pre návštevy. Vchod do bytu je oddelený od zvyšku dvoma bráničkami čo zabezpečuje absolútne bezpečie a intimitu. 

BYT: Spodné poschodie pozostáva z chodby so vstavanou skriňou / z dennej časti - kuchyňa s obývačkou / z toalety so sprchovým kútom a zo schodiska, ktoré vedie na horné poschodie bytu. Tam je chodba - bohatá na úložný priestor / kúpeľna s vaňou / samostatné wc / spálňa so vstavanou skriňou / priestranná detská izba, ľahko postačujúca pre 2 deti. 

* V celom dome je podlahové kúrenie, pričom každú izbu možno regulovať zvlášť. Mesačné náklady sú okolo 140 eur. 

ZÁHRADA: Nad terasou o rozlohe cca 15m2 sa rozprestiera nový altánok, vďaka ktorému je sedenie absolútne súkromné. Dva záhradné domčeky zaručujú dostatok úložného priestoru. Celková rozloha záhrady je 110 m2 a ľahko sa na ňu zmestí ratanové sedenie, hojdačka i bazénik. Súčasťou bytového komplexu je súkromné detské ihrisko, určené iba pre majiteľov. 

OKOLIE: Lokalita je obľúbená vďaka kompletnej občianskej vybavenosti (škôlka, škola, pošta, potraviny, BILLA, pumpa, reštaurácie, beauty salóny, detské ihrisko, outdoor stroje na cvičenie a pod.). V tesnej blízkosti je areál Tri vody s kúpacím jazerom, kde sa dá zakúpiť vstup.  

= byt sa predáva kompletne zariadený so vstavanými spotrebičmi (kuchyňa, práčka a pod.). V cene je taktiež vonkajšie sedenie, 2 parkovacie miesta a provízia pre RK, ktorá zabezpečí profesionálnu právnu podporu či potrebné poplatky.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické

Na mape: REZERVOVANÉ - 3 izb. zariadený mezonet 85 m2 so záhradkou, MALINOVO

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.