VILADOM 4-izbový byt s terasou , pozemok 575m2, parking

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
97 m2

okres Senec
Malinovo
pred 218 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 214 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nový projekt VILADOMY vv obci Malinovo so záhradami. VILADOM má tri bytové jednotky, každý byt má samostatný vstup a vlastné 3x parkovacie státie. Pozemky sú vo výmere od 139-575m2.

VILADOMY – sú postavené s nadštandartných materiálov: presná brúsená tehla 30cm+ 15cm zateplenie, plastové okná s trojsklom, predpríprava na vonkajšie žalúzie, každý byt vo VILADOME má predpírpavu na krb - komín Schniedel, vlastné kúrenie - podlahové teplovodné, elektrický kotol Protherm, + ext. zásobník TÚV, optické pripojenie, predpríprava na alarm, kamerový systém, videovrátnik, rozvody TV, PC, strecha pevná, železobetónová so zateplením, oplotenie, zámková dlažba.

Napojenie na kanalizáciu, vodu, elektrinu.

Byt 2 je 4 izbový mezonetový byt s terasou a záhradou. Celková plocha bytu s terasou je 107,64m2, podlahová plocha bytu je 97,56 m2, pozemok o výmere 575m2, 3x parkovacie miesta.

Dispozícia bytu: na prízemí je vstupná chodba, chodba, technická miestnosť, samostatné WC s umývadlom, izba a veľkopriestor - obývacia izba s kuchyňou s výstupom na terasu a záhradu, schodisko na poschodie, na poschodí je chodba , samostatná kúpeľňa, samostatné WC s umývadlom, 2x izby , a veľká terasa

Cena byt v stave holodom 160.000 eur,

Možnosť dokončenia do štandartu + 10.000 eur.

Viladomy sa nachádzajú v obci Malinovo. Kompletná občianska vybavenosť: autobusová zastávka prímestskej dopravy Regio. V blízkosti je obchod Billa, Moja samoška, čerpacia stanica a auto umyváreň, školy, škôlky, lekáreň, a zdravotné zariadenie .

Kolaudácia je 9/2019.

Možnosť financovania aj formou hypoúveru.

RK zabezpečí kompletný servis: všetky zmluvy, návrh na vklad, podanie návrhu na vklad na kataster. V prípade financovanie cez hypo ponúkame zdarma hypotekárne poradenstvo .

V prípade záujmu nás kontaktujte tel.0948-876-875, alebo e-mailom: info@bontonreal.sk obhliadky sú možné aj v sobotu príp. v nedeľu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické

Na mape: VILADOM 4-izbový byt s terasou , pozemok 575m2, parking

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.