3 izbový byt Košúty (MTRL-8)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

okres Martin
Martin
pred 287 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 273 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

R&MZ reality ponúka na predaj 3-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite na sídlisku Košúty. Byt o výmere 69m2 sa nachádza v zrekonštruovanom a zateplenom bytovom dome s novou strechou.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou(plastové okná so žalúziami, plávajúce podlahy, dlažba, dvere a zárubne, vstupné bezpečnostné dvere, kuchynská linka(varenie na plyn) s možnosťou ďalších dispozičných úprav. V chodbe, kuchyni, kúpeľni a na toalete dlažba a v ostatných izbách je plávajúca podlaha. V kúpeľni sa nachádza okno, toaleta je samostatná. V spálni sa nachádza veľká vstavaná skriňa. Rozloha loggie cca 5m2 s orientáciou na východ. Každá miestnosť je samostatná, moderná a útulná s energiou domova. Výhodou bytu veľká murovaná špajza 4m2.

Bytový dom je v udržiavanom stave. Schránky, elektronický vrátnik a vstupné dvere do bytového domu sú nové.

Nájomné 175€/mesačne pre štyri osoby, SIPO 46€/mesačne.

K bytu prislúcha pivnica 1,5 m2 a k dispozícii je aj spoločná kočikáreň.

Orientácia: východ, západ

Prostredie okolo bytového domu je udržiavané. Zeleň medzi panelákmi, upravené pieskoviská a priestor pre deti v každom veku. V blízkom okolí niekoľko nákupných centier, škola, škôlka a kompletná občianska vybavenosť, ideálne pre rodinu s malými deťmi, ale i pre seniorov. Susedia sú nápomocní, ústretoví. Veľké priestranstvá pokryté zeleňou, stromami a udržiavaným jazierkom kde sa nachádzajú ryby a voľne žijúce zvieratá ako kačky vám ponúkajú možnosť na unikátne prechádzky nie len zo štvornohými miláčikmi.

Dostatočný priestor pre parkovanie s novovybudovanými parkovacími plochami.

Táto nehnuteľnosť Vás osloví svojou lokalitou a príjemným prostredím.

Hlavné výhody: ústretoví susedia, v žiadanej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou.

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb - výber najvýhodnejšieho modelu HÚ pre Vašu nehnuteľnosť spojeného s kompletizáciou a spracovaním podkladov pre banku, vrátane Kúpnych zmlúv, katastrálneho poplatku a poplatkov za overenie podpisov.

V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: Roman Lamoš 0948253459 , lamos@rmz.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.