EXKLUZÍVNE! Predaj, 3-izbový priestranný byt, Martin - Sever

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

okres Martin
Martin
pred 332 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 328 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

392409

Exkluzívne Vám na predaj ponúkame 3-izbový priestranný byt, nachádzajúci sa na štvrtom poschodí 4-poschodového bytového domu v Martine, časť Sever.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, pri ktorej bol celý byt ostierkovaný, v predsieni, kuchyni a kúpeľni bola položená nová keramická podlaha, pričom v kúpeľni je aj podlahové kúrenie. Vo všetkých troch izbách boli tiež renovované drevené parkety. Pri rekonštrukcii kuchyne (2016) boli osadené nové spotrebiče, kuchynská linka, kameninový drez a nové okno s trojsklom. Do chodby a do jednej izby sa namontovali vstavané skrine a v celkom byte bola rekonštruovaná elektroinštalácia. Renovovaná bola aj lodžia, kde sa položila podlaha z agátového dreva.

Dispozične pozostáva z predsiene s kolmou chodbičkou z ktorej sa dostaneme do kuchyne a do jednej izby. Z predsiene sa tiež dostaneme do kúpeľne s vaňou, spolu s WC a do obývačky. V obývačke sa nachádza vstup na zasklenú lodžiu a vieme sa dostať aj do poslednej, tretej izby.

Byt je orientovaný na J/S. Úžitková plocha bytu je 73m2 a prislúcha k nemu aj murovaná pivnica s rozlohou 6m2. V bytovom dome je možnosť využiť kočíkareň.

Výhodami tohto bytu je možnosť využiť biokrb v obývačke, úplná občianska vybavenosť, zasklená lodžia orientovaná na juh, na parkovanie automobilu nájdete dostatok parkovacích miest pred, alebo vedľa bytového domu.

ILUSTRAČNÝ PRÍKLAD FINANCOVANIA:

Kúpna cena 81.900,- €

Hypotekárny úver: 65.000,- €

Splátka 220,91 € pri úrokovej sadzbe 1,39% na 30 rokov.

Nevyhovuje Vám takýto model financovania? Zavolajte a nájdeme riešenie aj pre Vás.

Žiadne poplatky navyše. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, odborné poradenstvo o možnostiach financovania, sprostredkovanie úveru je u nás zdarma.

V prípade záujmu kontaktujte svojho osobného makléra 0917 857 728

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.