Exkluzívne bývanie: rodinný komplex na bývanie, relax a podnikanie v Alžbetinom dvore

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
620 m2

okres Senec
Miloslavov
pred 265 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 253 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Jedná sa o špecifický komplex rodinného bývania, ktorý tvorí netradičný meštiansky rodinný dom s celkovou rozlohou 384 m2 a dvojgaráž s priestranným suterénom a nadstavbou s výmerou 236 m2.  Rodinné sídlo zveľaďuje okolitá zeleň s výmerou 2000 m2, vínna pivnica so stálou teplotou 12 až 18?, skalka s vodopádom ústiaca do jazierka s cirkuláciou vody.

Dominantným objektom v prednej časti pozemku, je zrekonštruovaný meštiansky dom, pripomínajúci vilu. Jeho dispozícia je riešená ako dvojgeneračné rodinné a podnikateľské sídlo.

Na poschodí sa nachádza 2,5 izbový byt s príslušenstvom, so samostatným vchodom. Charakteristickým, vonkajším znakom je vežička, ktorá tvorí súčasť bytu. Tento neobvyklý priestor sa môže využívať napr. ako pánsky salónik. Súčasťou bytu je rozmerná terasa s výhľadom na zeleň. Táto bytová jednotka ponúka 113 m2 vnútornej plochy a 56 m2 terás a balkónov. 

Na prízemí je situovaný 4-izbový byt so zimnou záhradou, opäť so samostatným vstupom. Byt na prízemí disponuje výmerou 147 m2 , terasa tvorí 16 m2 a suterén poskytuje vyše 40 m2. Oba bytové priestory sú komunikačne prepojené chodbou, ktorú je možné uzatvoriť. Z chodby, tvoriacej súčasť 4-izbového bytu, sa schodiskom dostaneme do suterénu domu, kotolne a skladových priestorov a podzemnej chodby, vedúcej do suterénu dvojgaráže.

Dvojgaráž s nadstavbou ponúka nezávislé, samostatným vchodom disponujúce, bývanie v 2-izbovom byte. Na prízemí je predsieň, z ktorej sa schodiskom dostávame na poschodie, do dennej časti bytu. Tú tvorí obývačka s kuchyňou, hygienickou časťou a samostatnou spálňou s výstupom na balkón. 

Dvojgaráž je rozdelená do niekoľkých častí, tvoria ju dve parkovacie miesta, pripravovaná letná kuchyňa, za ktorou sa nachádza plynový kotol a hygienické zázemie. Stavba je podpivničená a poskytuje 90 m2  plochy pre realizáciu, či už pre podnikateľské alebo rekreačné účely. V nadväznosti na podzemnú chodbu sa dostávame späť do suterénu vily.   

Architektúra stavieb je navrhnutá a zosúladená s pôvodným štýlom domu. Dom prešiel komplexnou rekonštrukciou. Stavba stojí na spevnených základoch a má novú izoláciu, suterény, strechu a keramický strop. Prístavbou sa riešila zimná záhrada, vežička, balkón, dolná a horná terasa a vchod do bytu s vežičkou. Upravovala sa vnútorná dispozícia domu. Menené boli kompletné rozvody vody, ústredného kúrenia a elektriny.

Exteriér tohto komplexu uzatvára udržiavaná záhrada s parkom, s vybudovaným závlahovým systémom, jazierkom so skalkou, vínnou pivnicou, v ktorej sa nachádza vlastný zdroj pitnej vody pre dom a záhradu. Na pozemku sa nachádza niekoľko vzácnych drevín. Dokončujú sa práce v exteriéri – dlažby, ríny, nádvoria a trávniky.

Technické parametre: kolaudácia v roku 2007, stavebný materiál pálená tehla 48 cm, zateplenie 10 cm, plastové okná (dvojsklo), vonkajšie žalúzie, keramický strop, strecha Bramac, vežička a predná časť terasy Kanadský šindel. Stavby sú vybavené plynovým a solárnym vykurovaním pre TUV a ÚK. Bola vykonaná kompletná rekonštrukcia meštianskeho domu so zachovaním ozdobných a fasádnych prvkov s prístavbami. Celý objekt je riešený ako rodinný komplex pre oddych aj podnikanie.

Kompletná občianska vybavenosť, reštaurácia, wellness, posiľňovňa, potraviny, škola, škôlka, lekár, lekáreň, vlakové a autobusové spojenie pár metrov od domu. V blízkosti pripravovaného diaľničného obchvatu. 

Spoločnosť Reality & Design si vyhradzuje autorské práva na text a fotografie k nehnuteľnosti, ktoré sú jej majetkom © Copyright 2019 Reality & Design, s.r.o.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno

Na mape: Exkluzívne bývanie: rodinný komplex na bývanie, relax a podnikanie v Alžbetinom dvore

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.