Rekreačné zariadenie Výtoky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1200 m2

okres Piešťany
Moravany nad Váhom
pred 316 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 311 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Výtoky–rekreačné zariadenie Moravany nad Váhom

Ponúkame Vám na predaj rekreačné zariadenie v malebnej prírode Považského Inovca, ktorý sa nachádza len 10 km od kúpeľného mesta Piešťany.

Samotné rekreačné zariadenie poskytuje priamo vo svojom areáli ubytovacie kapacity v rozsahu cca 200 osôb v turistickom štandarde a ubytovanie v 6-miestnych chatkách a 6 až 8-lôžkových bungalovoch. Celý areál je bezpečne oplotený a osvetlený.

Rekreačné zariadenie pozostáva :

> hlavná podpivničená budova (po kompletnej rekonštrukcii : zateplená, nové plastové okná, generálka strechy) : v suteréne sa nachádza technická miestnosť s kotlami, na prízemí je samostatný 2. izb. byt s vlastnou kúpeľňou a s WC, spoločenská miestnosť s barom, veľká jedáleň s kompletne vybavenou kuchyňou so skladovacími priestormi, sklady, na poschodí je osem 3 - lôžkových izieb na ubytovanie so spoločnými sprchami a WC na chodbe.

> sociálna samostatná budova - kompletne zrekonštruované dámske a pánske toalety s umyvárkami a sprchami slúžiace hlavne v lete pre ubytovaných na chatkách

> spoločenská budova

> chatky 20 ks, letná jedáleň, letná herňa, priestory pre zdravotníkov, bazén, sauna.

Rekreačné zariadenie je vhodné pre aktivity ako sú : školy v prírode, detské letné tábory, zimné sústredenia a spoločenské akcie ako sú svadby, rodinné oslavy, firemné posedenia a pod.

Ubytovanie v lete je s kapacitou 256 lôžok ( 20 chatiek po 6 lôžok, ubytovňa: 4 vchody po 28 lôžok, hlavná chata: osem 3-lôžkových izieb).

Ubytovanie v zime s kapacitou 24-29lôžok ( hlavná chata: osem 3-lôžkových izieb, prístelky: do piatich izieb po jednej prístelke).

Malebné prostredie poskytuje všestranné možnosti aktívneho oddychu :

ŠPORT - futbalové, volejbalové, nohejbalové a basketbalové ihrisko, 25m plavecký bazén - do 22°C vyhrievaný slnečnými kolektormi, cykloturistické chodníky, ping-pong, stolný futbal, biliard, gulečník.

ZÁBAVA - prírodný amfiteáter, vhodný na prehliadku letnej záujmovo-umeleckej činnosti, miestnosti na spoločenské večery, ohniská - bezpečnostne vybudované, vhodné na opekanie a príležitostné posedenie.

RELAX - Sauna je s kapacitou 12 miest s možnosťou výbehu von, Bar je s kapacitou pre 28 ľudí, Solárium.

Pre milovníkov turistiky sú vhodné pešie túry po okolí, výstup k zrúcaninám hradu Tematín, návšteva pútnického miesta ku kostolíku sv. Jurka, Jelenie Jamy, Marhát.

Príďte na nezáväznú obhliadku na cene sa dohodneme.

V cene máte kompletný právny servis.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Rekreačné zariadenie Výtoky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.