REZERVOVANÉ! PRIESTRANNÝ 4-IZB. BYT, VÝBORNÁ LOKALITA,TEHLA, MALINOVO

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
112 m2

Poschodie:  
2. / 3

okres Senec
Most pri Bratislave
pred 214 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 207 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame slnečný 4–izbový byt v tesnej blízkosti Bratislavy na začiatku obce Malinovo (cca 7 km od Bratislavy - m. č. Vrakuňa) na ulici Slnečná. Je situovaný na 2. poschodí tehlového domu bez výťahu.

Samotný byt pôsobí veľmi príjemným a vzdušným dojmom. Má veľkú rozlohu, je orientovaný na tri svetové strany vďaka čomu je svetlý a slnečný. Byt je vybavený plastovými oknami s interiérovými a exteriérovými žalúziami, plávajúcou podlahou/dlažbou. Pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, obývacej izby spojenej s kuchyňou, troch dostatočne veľkých spální, kúpeľne s oknom, ktorá disponuje vaňou aj sprchovacím kútom a samostatnou toaletou. Kuchyňa je vybavená kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi zn. Electrolux (chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, elektrická varná doska). V byte sú mierne známky užívania no aj napriek tomu vyzerá stále veľmi dobre. Príslušenstvom bytu je balkón, prístupný z obývacej izby a loggia, prístupná zo spálne. Byt má vlastný plynový kotol.

Bytový dom je 13 ročná tehlová stavba bez výťahu. Pozostáva z troch poschodí, pričom na každom poschodí sú tri byty. Vchod pôsobí čistým a udržiavaným dojmom. Na prízemí je k dispozícii kočikáreň/bicykláreň, prístupná pre obyvateľov vchodu.

Parkovanie je zabezpečené bezplatným parkoviskom priamo pred bytovým domom.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* Lokalita: Slnečná ulica; obec Malinovo (okres Senec)

* Podlahová plocha bytu: 112 m2

* Balkón: 1,80 m2

* Loggia: 3,50 m2

* Spoločná kočikáreň na prízemí bytového domu

* Tiché bývanie v príjemnom prostredí rodinných domov

* Kompletne zariadený byt

* Vlastný plynový kotol

* Nočná časť bytu orientovaná opačným smerom od hlavnej cesty = ticho

LOKALITA A OKOLIE:

Bytový dom sa nachádza v dobrej a zaujímavej lokalite obce Malinovo. Je tam dobrá dostupnosť autom a taktiež aj SAD (zastávka vzdialená asi 3 minúty chôdze). Priamo pri bytovom dome sa nachádza reštaurácia, kaderníctvo či kvetinárstvo. V okolí je kompletná občianska vybavenosť – potraviny, reštaurácie, ihriská, materská, základná a stredná škola, dostatok zelene, kaštieľ, kaviarne a mnoho ďalších. Prakticky cez cestu sa nachádza areál Tri vody s príjemnou atmosférou.

CELKOVÝ DOJEM:

Tento byt ponúka naozaj všetko, čo byt má ponúknuť. Jeho výhodou je hlavne jeho rozloha, takže bez problémov poskytne domov aj viacčlennej rodinke. Nachádza sa na začiatku obce vo veľmi príjemnej lokalite, čo budúci majitelia ocenia.

CENA: 160.000,-EUR

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.

Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

ID: 81807197

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY, s. r. o.

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: REZERVOVANÉ! PRIESTRANNÝ 4-IZB. BYT, VÝBORNÁ LOKALITA,TEHLA, MALINOVO

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.