TIMA Real, ponúka 2 izbový byt , Myjava

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
60 m2

okres Myjava
Myjava
pred 92 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 87 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 2i byt o veľkosti 60m2 v pôvodnom stave, v centre Myjavy, na 4 poschodí s novým výťahom, bezbariérový prístup. Vymenené boli okná za plastové, žalúzie a radiátory. Dispozícia: stredový byt, vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, spálňa, kúpeľňa, WC, špajza, pivnica. Bytový dom po rekonštrukcii - zateplený, parkovanie verejné. Byt je kúpou voľný.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.