MAXFIN REAL - PRENAJATE ! - Prenájom ZÁPADNEJ IZBY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
86 m2

Poschodie:  
5. / 5

okres Nitra
Nitra
Za Humnami
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 87 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáme jedného/dvoch nájomníkov do JEDNEJ samostatnej IZBY, orientovanej na Západ, v priestrannom 3-izbovom byte so zariadením v Nitre na Chrenovej.

Izba je k dispozícii od 15.09.2022

Byt sa nachádza v novo zateplenom, kompletne zrekonštruovanom bytovom dome na 5.poschodí z piatich, s výťahom na danom poschodí a má zabezpečený vstup do domu s elektronickým vrátnikom. Je umiestnený vo vynikajúcej lokalite mesta, v tichom a zeleňou obkolesenom prostredí, s kompletnou občianskou vybavenosťou a s rýchlou dostupnosťou nielen do jeho centra, ale aj von z mesta. Toto umiestnenie spolu s pohodlným napojením sa na diaľnicu R1, či severný obchvat do Bratislavy alebo Topoľčian, ho pozične zaraďuje k lukratívnym prenájmom.

Krásne výhľady z bytu do okolia sú jeho ďalším bonusom. Úžitková plocha bytu je 86m2. Spolu s bezproblémovým parkovaním pred vchodom domu zabezpečuje príjemné a pohodlné bývanie pre jeho nových nájomníkov. Samotný interiér prešiel v roku 2016 čiastočnou rekonštrukciou. Byt je čistý, nanovo vystierkovaný, vymaľovaný, s novými kobercami v jednotlivých izbách a s novými plastovými oknami. Ponúka sa so zariadením. Disponuje vstupnou chodbou so šatníkom a novým vysávačom, kúpeľňou s vaňou a s práčkou a oddeleným WC, veľkou kuchyňou s komorou a tromi nepriechodnými, svetlými a priestrannými 2-lôžkovými izbami. K dispozícii sú prípojky na pevnú linku, TV a internet. Vybavenie svetlej kuchyne zahŕňa NOVÁ velká NEREZOVA chladnička s mrazničkou, NOVÁ NEREZOVÁ mikrovlnka, kuchynská linka s kompletným obsahom pre dennodenné varenie a stolovanie, NOVÁ rýchlovarná kanvica, plynový sporák s elektrickou rúrou a stôl so stoličkami. Bonusom je orientácia na severovýchod a nádherný výhľad na zeleň a Zobor pri dennom stolovaní. Byt má ústredné kúrenie, samostatné merače a disponuje množstvom úložných priestorov.

Najväčšou VÝHODOU je jeho umiestnenie vzhľadom na blízkosť obchodov, školy, škôlky, polikliniky, zastávky autobusov, univerzít, reštaurácií a centra spoločenského diania.

Cena je 225,00 €/mesiac/izbu, vrátane energií a internetu.

Kontakt na makléra: Ing. Renáta Kučerková +421 911 235886

V prípade záujmu Vám vieme zabezpečiť aj poistenie. Sme členom REALITNEJ ÚNIE SLOVENSKEJ REPUBLIKY.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: MAXFIN REAL - PRENAJATE ! - Prenájom ZÁPADNEJ IZBY

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.