Na prenájom veľký 4 izbový byt v zabezpečenom areáli v Nitre

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m2

Poschodie:  
2.

okres Nitra
Nitra
Za Ferenitkou
pred 135 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 100 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Túžite po bývaní v centre mesta, no zároveň si radi užívate pokojné prostredie? Presne tieto atribúty spĺňa veľký 4 izbový byt na ulici Za Ferenitkou v Nitre.

Na prenájom vám ponúkame moderne zariadený, kompletne zrekonštruovaný, štýlový slnečný byt, ktorý disponuje veľkou obývačkou s výstupom na balkón, 3 spálňami, priestrannou kuchyňou, dostatočne veľkou kúpeľňou a samostatnou toaletou.

Bytový dom sa nachádza v zabezpečenom areáli, do ktorého sa dostanete iba cez posuvnú bránu. Takto máte istotu, že sa k vám nedostane nikto cudzí. Nemusíte sa ani báť, že nenájdete miesto na zaparkovanie, pretože priamo pred vchodom je pre vás vyhradené parkovacie miesto a rovno oproti nemu aj garáž, ktorú tiež môžete využívať.

Do bytu sa dostanete po vybehnutí pár schodov rovno na 2. poschodie. Po otvorení dverí vstúpite na dlhú chodbu, z ktorej je prístup do každej miestnosti bytu.

Na ľavej strane nájdete priestrannú kúpeľňu s vaňou ideálnou na zrelaxovanie po celom dni v práci. K dispozícii je vám aj pračka.

Oproti kúpeľni sa nachádza veľká spálňa, kde okrem manželskej postele, nájdete aj vstavanú skriňu dostatočne veľkú pre vaše oblečenie.

Z chodby sa dostanete ďalej do kuchyne, ktorá disponuje modernou, na mieru robenou kuchynskou linkou, plne vybavenou všetkými spotrebičmi a potrebným riadom.

Z kuchyne viete prejsť priamo do priestrannej obývacej miestnosti, kde si odpočiniete pred televíziou na veľkom rohovom gauči. Z obývačky sa dostanete aj na balkón situovaný smerom do dvora, takže si môžete v pokoji vychutnať svoju rannú kávu.

V zadnej časti bytu sa nachádzajú 2 útulné miestnosti, ktoré sa dajú využiť ako ďalšie spálne alebo pracovne.

V byte máte k dispozícii všetko zariadenie a vybavenie potrebné na každodenné použitie.

Veľkou výhodou bytu je jeho poloha. Nachádza sa v pokojnej štvrti plnej zelene, ale do centra mesta sa dostanete pešo za pár minút. Tam už môžete využívať všetky vymoženosti, ktoré vám Nitra ponúka, pretože v blízkosti sú obchody, reštaurácie, kaviarne, ale aj kultúrne a športové vyžitie.

Cena za prenájom tohto krásneho moderného bytu s parkovacím miestom a garážou vo vyhľadávanej lokalite je NaN,00 €/mesiac.

 

Ak vás ponuka zaujala a máte záujem o obhliadku tohto krásneho bytu, volajte na t.č. 0915 108 368.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Na prenájom veľký 4 izbový byt v zabezpečenom areáli v Nitre

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.