Ponúkame na predaj veľmi pekný priestranný 2 izbový byt v Nitre na Chrenovej - Sitnianska ul.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

okres Nitra
Nitra
pred 101 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 100 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Atraktívny byt s výmerou 65 m2, sa nachádza na 6. z 11 poschodí v zateplenom bytovom dome s osobným aj nákladným výťahom. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite mimo hlavných ciest.

Dispozícia: zo vstupnej haly sa vchádza do priestrannej obývačky, kuchyne, samostatnej izby, šatníka a kúpeľne s vaňou a toaletou. K bytu prislúcha aj murovaná pivnica. Byt sa predáva takmer kompletne zariadený okrem: práčky, televízorov, komody, ktorá je pod televízorom v izbe a dvoch regálov v izbe.

Jadro je zrekonštruované – murované. Na byte sú plastové okná s vnútornými žalúziami v obývačke a kuchyni. Okno v izbe má vonkajšie žalúzie.

Byt má balkón aj loggiu. Vchodové dvere sú bezpečnostné. Vďaka jeho umiestneniu na vyššom podlaží ponúka nádherný výhľad na Nitru.

V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť – nákupné centrum N CENTR0, potraviny Lidl, obchodné centrum Lipa, škola, škôlka, poliklinika, MHD zastávka.

Cena zahŕňa kompletný realitný a právny servis vrátane všetkých poplatkov súvisiacich s prevodom nehnuteľnosti. Vieme vám sprostredkovať výhodný úver.

Cena: 138 000 €

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.