STARÉ MESTO-tehlová bytovka-1izbový byt!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
36 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie

okres Nitra
Nitra
pred 319 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 316 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Naša RK DobréReality v zastúpení vlastníkov ponúka na predaj 1 izbový byt v bezprostrednom centre Nitry. Byt o rozlohe 36,88 m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí kompletne zrekonštruovaného trojposchodového bytového domu. K bytu prislúcha 2x pivnica o výmere 4,9 m2. V byte je zariadenie, ktoré vytvára pohodlie a komfort bývania a zároveň je aj súčasťou tejto ponuky. Vstup do bytu je zabezpečený bezpečnostnými dverami zn. SHERLOCK. Otvory do miestností lemujú dvere a zárubne z masívu. EURO OKNÁ sú situované na JZ. Chodba disponuje vstavanými skriňami robenými na mieru. Obývacia miestnosť je prepojená s kuchynskou časťou, kde dominantnú časť priestoru tvorí kuchynská linka s barovým pultom, spotrebičmi (chladnička, mikrovlnná rúra, kombinovaný sporák, umývačka riadu, komínový nerezový digestor) a osvetlením. V obývacej miestnosti sa nachádza veľká sedacia súprava, knižnica, stolík pod TV a veľká LCD TV. Spiacu časť nájdeme v ďalšej miestnosti, v ktorej sa nachádza posteľ a vybavenie súvisiace s charakterom miestnosti. Izby sú nepriechodné! Kúpeľňa je vybavená vaňou, umývadlom, práčkou a WC. Priestor v podkrovnej časti bytového domu slúži vlastníkom ako sušiareň na prádlo. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou (výmena stupačiek, vody aj elektroinštalácie). Teplo domova zabezpečuje plynový kotol PROTHERM. Mesačné náklady pre 2 osoby sú cca 140€.

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Nitra - centrum, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Rýchla dostupnosť na autobusovú aj železničnú stanicu. Príjemní susedia dotvárajú rodinnú atmosféru bývania!

Parkovanie - možné pred domom. Odporúčam obhliadku!

Cena nehnuteľnosti spolu so zariadením a vybavením je 83 900€

Záujemcovia ma môžu kontaktovať na tel.č. 0915 95 95 92,

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 7 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Eurookná
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.