3i byt 56,22m2 so záhradkou Nová Dedina - kompletná rek. (Mla-99)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

okres Levice
Nová Dedina
pred 349 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 340 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

J&MZ reality ponúka na predaj pekný kompletne zrekonštruovaný 3i byt 56,22m2 v štvorbytovke s vlastnou záhradkou a letnou kuchynkou v obci Nová Dedina vzdialenej od Levíc 15 km. Byt pozostáva zo vstupnej chodby kuchyne prepojenej s obývačkou, dvoch obytných miestností, kúpeľne a samostatného WC. Nachádza sa na 1. poschodí, prešiel komplet rekonštrukciou - nové elektrické aj vodovodné rozvody, menené plastové okná, stierky, maľovky, plávajúce podlahy + dlažba, moderné interiérové dvere posuvné, bezpečnostné vchodové dvere, 1x rol-door, kúpeľňa s moderným obkladom a masážnou sprchou, nová moderná na mieru robená kuchynská linka. Kúrenie ústredné - riešené vlastným plynom zo zásobníka. K bytu prináleží pivnica, záhradka a ďalšia samostatná miestnosť (5x4m) vhodná ako dielňa, sklad... Bezproblémové parkovanie, príjemní susedia, kľudné bývanie s vlastným dvorom. Veľmi pekne vkusne prerobený slnečný byt, ktorý si nevyžaduje ďalšie investície, je okamžite obývateľný a spĺňa požiadavky náročného klienta. V obci kompletná občianska vybavenosť. Vzhľadom na rekonštrukciu ROZHODNE ODPORÚČAM!

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti.

Nehnuteľnosť je možné zakúpiť aj formou HÚ, ktorý Vám radi a bezplatne sprostredkujeme v rámci našich služieb - výber najvýhodnejšieho modelu financovania pre Vašu nehnuteľnosť spojeného s kompletizáciou spracovania podkladov k žiadosti o úver vrátane Kúpnych zmlúv, katastrálneho poplatku a poplatkov za overenie podpisov.

V prípade záujmu o danú ponuku nás neváhajte kontaktovať prostredníctvom e-mailu / telefonicky. Ak máte inú predstavu, celú našu ponuku nájdete na našej domovskej stránke.

Kontakt na makléra: 0949/ 248 373 (p. Lašová)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Internet:
áno

Na mape: 3i byt 56,22m2 so záhradkou Nová Dedina - kompletná rek. (Mla-99)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.