Byt 2i + K, 55m2, Nové Mesto n.V.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
3.

Vek stavby:  
> 50 rokov
okres Nové Mesto nad Váhom
Nové Mesto nad Váhom
pred 365 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 361 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj čiastočne zariadený 2 izbový byt Nové Mesto nad Váhom. Plocha: úžitková 55m2. Nachádza sa na 3. poschodí s výťahom. Podlaha: parkety, pvc. Steny: omietky. Okná: drevené (pôvodné). Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák.Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia. Konštrukcia objektu: tehlová. Kúrenie: centrálne.Výhody: obchody. Cena 46 500 €. Byt sa nachádza v obytno-priemyselnej zóne mesta. Tehlová bytovka je v pôvodnom stave, postupne rekonštruovaná. Vlastná kotolňa zmenená z uhoľnej na plynovú, úsporné solárne panely na streche bytovky pre ohrev teplej vody, a chystá sa zateplenie celej budovy. V blízkosti sú rôzne priemyselné podniky s výbornou možnosťou zamestnania a základná občianska vybavenosť ako OD Tesco a iné obchody, lekáreň, benzínka, fast food, reštaurácia, vlak a bus stanica, rekreačné stredisko Zelená voda. Do centra mesta 10 minút chôdze, autom cca 3 minútky.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny a hypotekárny servis. Už viac ako 7 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Kontakt na realitného makléra, alebo manažéra pobočky nájdete na: dobrereality.sk/kontakt

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Pôvodné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.