Tehlový, priestranný 2-izbový byt s balkónom na Záhradnej ulici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
60 m2

okres Nové Mesto nad Váhom
Nové Mesto nad Váhom
Zahradná
pred 322 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 317 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Priestranný dvojizbový byt sa nachádza na 2.p. v útulnej tehlovej bytovke na Záhradnej ulici v Novom Meste nad Váhom. Pozostáva z príjemnej dispozície a to, vstupná chodba, kuchyňa s komorou, obývačka so vstupom na východný balkón, spálňa, kúpeľňa s vetraním pomocou plnohodnotného okna, samostatná toaleta.

Byt je v súčasnosti obývania schopný, je po čiastočnej rekonštrukcii, čistý. V celom byte sú plastové okná a vstupné balkónové dvere so sieťkami a žalúziami, nové radiátory, realizácia v roku 2012, sanita bytu bola menená v roku 2012 okrem vane, výmena prietokového ohrievača v roku 2014. V obývacom priestore sú plávajúce podlahy, v spálni parkety, na chodbe a v kuchyni je linoleum. Kúrenie je zabezpečené zo spoločnej kotolne v suteréne bytového domu a v bytoch sú na radiátoroch osadené pomerové merače. Teplá voda je zabezpečená pomocou plynového prietokového ohrievača umiestneného v kuchyni. Mesačné náklady na bývanie pre 4 osoby predstavuje 160 €, pričom z toho je fond opráv 30 €. Okrem správcu sa uhrádza elektrika a plyn spolu 40 €. Byt je orientovaný východ/západ.

Výmery miestností:

obývačka 19,11 m²,

spálňa 13,14 m²,

kuchyňa 6,38 m²,

komora 1,36 m²,

kúpeľňa 3,40 m²,

toaleta 0,88 m²,

predsieň 8,23 m²,

pivnica 7,98 m²,

balkón 2 m².

Celková výmera podlahovej plochy bytu uvedená na Liste vlastníctva je 60,48 m², pričom z nej tvorí 7,98 m² murovaná pivnica s oknom umiestnená v suteréne bytového domu, čo predstavuje výmeru len bytu 52,50 m². Bytový dom má zrekonštruovanú strechu (realizácia v roku 2015), obvodové múry sú ošetrené termoizolačným náterom, okná a dvere bytového vymenené.

V prípade akýchkoľvek informácií nás neváhajte kontaktovať.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Tehlový, priestranný 2-izbový byt s balkónom na Záhradnej ulici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.