Nový 3-izbový byt v novostavbe, Nové Mesto nad Váhom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
84 m2

okres Nové Mesto nad Váhom
Nové Mesto nad Váhom
pred 208 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 199 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

NOVÉ BYTY NA PREDAJ. Informácie na tel.č.: 0949 702 800

Exkluzívne. V spolupráci s developerom ponúkame na predaj nové bytové jednotky v komplexe Rezidencia kamenná v Novom Meste nad Váhom. Moderné, ekologické bývanie uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov. Nová generácia bytových domov v prevedení ako ultra nízkoenergetická budova v kategórii A1, ktorý dostal modernú architektúru z kvalitných materiálov. Môžete si vybrať z ponuky 2 - 3 - 4 izbových bytov. Ku každému bytu patrí pivnica a jedno parkovacie miesto. K bytovým domom bude postavené detské ihrisko a oddychová zóna s množstvom zelene. Obvodové ako aj vnútorné priečky sú zhotovené z pálenej tehly, ktorá má nesporné výhody oproti železobetónovým stavbám ktoré sú momentálne v kurze. Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.

Postupne bude priamo v komplexe vybudované ihrisko pre menšie deti s atraktívnymi hracími prvkami a multifunkčné ihrisko pre loptové hry, bude vysadené množstvo veľkých stromov, kríkov a rastlín. Príjemné prostredie vytvára aj neďaleká vychádzková lokalita Kamenná ktorá je ideálna na príjemné prechádzky a pobyt v prírode.

Dokončenie bytového domu A je plánované na 4Q 2019, bytový dom B, začiatok jeho výstavby bude 4Q 2018 s dokončením 1Q/2020. Výstavba začatá.

Možnošť kúpy bytu v cene dokončeného na kľúč alebo v cene nižšej za holobyt.

Viac informácií na tel.: 0949 702 800

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.