3i byt + vlastný pozemok s bazénom a garážou, Sasinkova - NMnV

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 2

okres Nové Mesto nad Váhom
Nové Mesto nad Váhom
Sasinkova
pred 163 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 154 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

RADO Reality Vám ponúka na predaj 3-izbový byt s rozlohou 69m2 na ulici Sasinkova v Novom Meste nad Váhom. Spolu s bytom sa predáva aj vlastný pozemok s rozlohou 195m2, na ktorom sa nachádza altánok, bazén, krb, kôlnička na náradie a jedno parkovacie miesto. V cene bytu je tiež vlastná, veľká, samostatne stojaca garáž s rozlohou 26m2. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí v tehlovej bytovke bez výťahu. K bytovke prislúcha ešte pivnica s rozlohou 10m2, veľký podkrovný priestor a spoločný pozemok s rozlohou 605m2, ktorý taktiež môžete využívať. Tento byt tak dokonale spája výhody života v bytovke a v rodinnom dome. Vaše ratolesti sa budú môcť naplno vyjašiť na čerstvom vzduchu a Vy ich budete mať neustále pod dozorom.

Na byte sú osadené plastové okná, bezpečnostné vstupné dvere zn. Sherlock, medené elektrické rozvody, plynový kotol, murované jadro, plávajúce podlahy a dlažba a štýlové interiérové dvere. Zaiste Vás poteší aj komín v obývačke, na ktorý môžete pripojiť krbové kachle, čím ešte väčšmi umocníte jedinečnú atmosféru tohto bytu. Vďaka vlastnému kotlu a prípadnému krbu, budete mať plne pod kontrolou všetky svoje mesačné výdavky za energie.

Byt je svetlý a vzdušný. Je orientovaný na 3 svetové strany. Jedna izba a obývačka sú orientované na východ, druhá samostatná izba je orientovaná na sever a kuchyňa so špajzou a kúpeľňou na západ. Byt je tak ľahko vetrateľný a príjemný aj počas horúcich letných dní.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do obývačky, kúpeľne s WC a kuchyne. Cez kuchyňu sa prechádza do jednej samostatnej izby a do špajze. Azda každá moderná gazdinka ocení veľkú odvetranú špajzu so vstupom priamo z kuchyne. Cez obývačku sa ďalej vchádza do druhej samostatnej izby.

Okolie bytu je tiché, kľudné a príjemné. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako základná škola, gymnázium, bilingválne gymnázium, Pošta, Polícia, lekár, veterinár, LIDL, Terno, viaceré reštaurácie, rôzne obchody, detské ihriská, zimný aj futbalový štadión a mnoho iného. Tento byt Vám ponúka jedinečnú príležitosť žiť uprostred civilizácie, len na skok od centra mesta, no s pocitom úžasného kľudného života na dedine.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie C.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=LK46ysFpqgj

Cena bytu je 124.900,-€

Patrik Pavlík, RSc.

RADO Reality Group

Tel: +421 902 90 60 90

E-mail: patrik.pavlik@radoreality

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: 3i byt + vlastný pozemok s bazénom a garážou, Sasinkova - NMnV

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.