Predaj - 1 izbový apartmán - Omastiná - ID 024-111-LUGU 3D obhliadka!!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

okres Bánovce nad Bebravou
Omastiná
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 117 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

024-111-LUGU3

3D obhliadka!! Na predaj 1 izbový byt resp. apartmán na trvalé alebo rekreačné bývanie v nádhernom lesnom prostredí, v chalupárskej oblasti v obci Omastiná. Dispozícia – priestranná obývacia miestnosť + kuchynský kút s linkou a šporákom, kúpeľňa s WC(sprchový kút), spálňa, predsieň a prislúchajúca pivničná kobka. Byt sa predáva v stave štandard, čo zahŕňa : interiérové a vstupné dvere, plastové okná s izolačným trojsklom, francúzske okná so zábradlím, plávajúce podlahy, keramickú dlažbu a obklady, kuchynskú linku, sporák, panelové radiátory, sanitu - WC kombi, sprchový kút, kúpeľňové rebríkové radiátory, umývadlo a batérie. Úžitková plocha je 52,48 m2. stav objektu novostavba. Každý byt má vlastné parkovanie, nachádza sa druhom nadzemnom podlaží z dvoch podlaží a je ihneď k dispozícii novému majiteľovi. Obec Omastiná stelesňuje predstavu ničím nerušeného bývania so všetkými výhodami a potrebami moderného života. V obklopení strážovských vrchov vyhľadávaného pohoria na rozhraní stredného Považia a Hornej Nitry máte na dosah nedotknutú prírodu, ale zároveň sa bez problémov dostanete do 14 km vzdialeného okresného mesta Bánovce nad Bebravou. Ideálne miesto pre toho, kto chce načerpať energiu z prírody.

IS – voda ,elektrina, centrálne vykurovanie a ohrev TÚV, vrátane komplexnej starostlivosti (výkon správy) zo strany správcu objektu, odpad – ČOV,

Vyhľadávaná turistická oblasť Uhrovský hrad, rodný dom Ľudovíta Štúra, Alexandra Dubčeka, pamätné miesto Jankov vŕšok, lyžiarske stredisko Závada pod Čiernym vrchom.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS, spojený s predajom nehnuteľnosti A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Predaj - 1 izbový apartmán - Omastiná - ID 024-111-LUGU 3D obhliadka!!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.