3-izb. byt na ul. Za hradbami v centre Pezinka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
1. / 7

okres Pezinok
Pezinok
Za hradbami
pred 95 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 44 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

3-izb. byt na ul. Za hradbami v centre Pezinka. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 74m2, umiestnený na 1. poschodí v 7-poschodovom zateplenom tehlovom dome s vlastnou kotolňou. Pozemok pod bytovým dom je vo vlastníctve majiteľov.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, kuchyne, detskej izby, spálne, samostatného WC a kúpeľne. Všetky izby sú nepriechodné. K bytu prináleží pivničná kobka o výmere 2m2. K dispozícií sú majiteľovi dve spoločné miestnosti v suteréne bytového domu, určené pre odkladanie bicyklov, kočíkov a podobne.

Byt má plastové okná so žalúziami, vstupnú chodbu so vstavanou skriňou a bezpečnostnými dverami, v kuchyni na mieru vyrobená kuchynská linka do tvaru L so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska Elektrolux, elektrická rúra, umývačka riadu Bosch), samostatná chladnička s mrazničkou Elektrolux, plynový prietokový ohrievač - ohrev ÚV, v spálni sa nachádza vstavaná skriňa, v kúpeľni sa nachádza vaňa, umývadlo, vo WC práčka, skrinka na stene. Čiastočná rekonštrukcia elektriny (v izbách je pôvodná).

Byt je bez tiarch.

Cena: 165.000 EUR + provízia za služby RK.

K cene bude pripočítaná provízia za služby RK vo výške 3.000 EUR ktorá zahŕňa taktiež kompletný právny servis zabezpečený prostredníctvom advokátskej kancelárie, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv na katastri nehnuteľností, notárske poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách a zabezpečenie hypotekárneho poradenstva.

Kontakt: 0904 368 965 ; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 3-izb. byt na ul. Za hradbami v centre Pezinka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.