Lukratívne bývanie v novostavbe | PEZINOK.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
38 m2

okres Pezinok
Pezinok
pred 297 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 296 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Lukratívne bývanie v novostavbe | PEZINOK. V ponuke už len garsónky, posledne 3izb., byty.

4. etapa výstavby projektu na Muškátovej ulici | Pezinok

Obytný súbor a jeho obytné bloky a hromadná garáž:

• sa nachádzajú na severovýchodnom okraji intravilánu mesta Pezinok

• sú tu situované parkoviská pre obyvateľov spomínaných bytových domov

• sú napojené na všetky inžinierske siete ( voda, kanalizácia, plyn, elektrická energia )

• voľné územie za už zrealizovanými bytovými domami je v budúcom období plánované na pokračovanie bytovej a občianskej výstavby

• v okolí je vybudovaná infraštruktúra, detské ihriská, autobusová zástavka

• centrum mesta je cca 2 min. autom, 10 minút pešo .... v bytoch je riešená realizácia štandardného vybavenia, ktorá je zahrnutá do kúpnej ceny nehnnuteľností, jee tu možnosť nadštandardného vybavenia podľa požiadaviek kupujúcich

Prečo práve Pezinok ?

Leží len 22 kilometrov severovýchodne od Bratislavy s dobrou dostupnosťou do hlavného mesta. V písomných materiáloch sa prvýkrát spomína z roku 1208 ešte ako mestečko pod náznom "terra Bozin". V nasledujúcich storočiach došlo k zmene z banskej osady na skôr vinohradnícke mesto. Najvýraznejšie sa to prejavilo začiatkom 16. storočia. 14. júna 1647 cisár Ferdinand III udelil práva slobodného kráľovského mesta. Následne v 17.-18. storočí zažíval Pezinok svoj najväčší rozkvet a patril medzi najbohatšie mestá Uhorska. Bohatstvo i sláva mesta boli založené najmä na produkcii kvalitných vín.

Dnes je Pezinok moderným mestom s vybudovaným priemyslom (najmä strojárska, tehliarska a stavebná výroba), kvalitnou vinohradníckou a vinárskou produkciou, rozvinutým obchodom a zaujímavými historickými pamiatkami.

Momentálne patrí mesto Pezinok medzi dobre rozvinuté mestá s výbornou občianskou vybavenosťou a aj pracovnými príležitosťami, ktoré má okolo 30.000 obyvateľov. Nájdeme tu množstvo supermarketov, hypermarketov, reštaurácii, pizzérii, škôl, atď.. V rámci rozvoja mesta došlo k výstavbe nových častí mesta, ku ktorým patrí aj štvrť okolo Muškátovej ulici, na ktorom je situovaný náš projekt.

Financovanie kúpy

Financovanie kúpy nehnuteľnosti je možné štandardnými postupmi prostredníctvom hypotekárneho úveru zabezpečeného našim dohodnutým partnerom. Pre informácie ohľadom financovania môžete kontaktovať finančného agenta na tel. č. 0905 159 699. Kupované byty je možné zakladať v prospech financujúcej banky kupujúceho. Pre presné platobné podmienky môžete kontaktovať našu realitnú maklérku na tel. čísle 0905 685 274, ktorá je zodpovedná za predaj projektu.

Ponuka voľných bytov

V prípade záujmu odporúčame kontaktovať nášho pracovníka, keďže ponuka aktuálnych bytov každým dňom klesá. Aktuálne cenníky k 15.03.2018 s poslednými bytmi nájdete na nasledovných odkazoch:

http://www.negotreal.sk/projekt33089-lukrativne-byvanie-v-novostavbe-|-pezinok

V prípade záujmu o konkrétne pôdorysy k bytom môžete poslať žiadosť emailom na olga.jackovicova@negotiant.sk.

-- NEGOTIANT -- realitná kancelária s dennou on-line ponukou nehnuteľností na nete zaoberajúca sa predajom a prenájmom nehnuteľností... ďalej Vývojom v oblasti informačných systémov, tvorbou WEB-stránok, a iné ...

Ponúkaná cena už zahrňuje aj poplatky pre realitnú kanceláriu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.