ARETÉ REAL - PREDAJ 3-IZBOVÉHO BYTU S TERASOU, ZÁHRADKOU, PARKOVACÍMI STÁTIAMI V UZAVRETOM DVOR

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m2

Poschodie:  
1. / 1

okres Pezinok
Pezinok
Bratislavská
pred 171 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 164 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Areté real Vám ponúka na predaj novostavbu, pekný 3-izbový byt s terasou v bytovom dome so 7 bytmi v súkromnom dvore so záhradkou v širšiom centra Pezinka na Bratislavskej ulici. Podlahová plocha bytu vrátane jeho príslušenstva je 81,39 m2, navyše je terasa o výmere 19,11 m2, nachádza sa na 1 poschodí v 1 poschodovom zateplenom tehlovom bytovom dome r. 2018, príslušenstvo tvorí aj samostatne stojaca pivnica o výmere 7,00 m2. K bytu prináležia aj dve parkovacie státia vo dvore a záhradka v podielovom spoluvlastníctve o výmere 370 m2. Mesačné poplatky na byt sú 65 € / 2 osoby nájom s vodou, 111 € elektrina so samostatným vykurovaním elektrickými konvektormi a ohrevom vody. IS sú voda, elektrina, kanalizácia a optický internet.

Dispozícia bytu:

Dispozícia bytu je veľmi prakticky riešená s množstvom vstavaných úložných priestorov. Hneď po vstupe bytovým schodiskom sa nachádzate vo vstupnej chodbe so vstavanou skriňou. Ďalej sa z nej viete dostať do dennej časti teda obývacej izby prepojenej s jedálňou a kuchyňou, z ktorej je výstup na terasu. Je to príjemný svetlý presklený priestor, ktorý Vám poskytne miesto na oddych na pohodlnej pohovke, alebo si tu viete pripraviť večeru v nádhernej kompletne zariadenej kuchyni. Z obývacej izby je ďalej vstup do toalety, kúpeľne a 2 izieb. V kúpelni je priestor pre pračku.

Vybavenie bytu:

Byt je vybavený plastovými oknami s hliníkovými žalúziami a sieťkami (niektoré automatické), na stenách sú omietky a obklad, podlaha je plávajúca laminátová a dlažba. Vo vstupnej chodbe ostáva vstavaná skriňa, v obývacej izbe na mieru knižnica a TV skrinka. V kuchyni s jedálňou je kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (digestor, sklokeramická varná doska, mikrovĺnna rúra, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou) a raňajkovým stolíkom. Kúpeľňa bytu má umývadlo so skrinkou a klasickú vaňu, nachádza sa tu i bojler. Toaleta bytu má tiež svoje umývadlo so skrinkou. Výhodou kúpeľne a toalety  je priame vetrenie oknom. Spálňa a detská izba disponujú každá svojou vstavanou skriňou, čo pridáva bytu ďalší úložný priestor. Terasa bytu má markízu s automatickým ovlládaním. Zabezpečenie bytu je bezpečnostnými dverami. 

Bytový dom je tehlový so zateplením, nachádza sa v súkromnom oplotenom dvore so vstupom cez vstupnú bránku pre obyvateľov alebo automatickú bránu na DO pre autá. Každý byt má svoje parkovacie státia priamo vo dvore BD, k dispozícii sú aj státie pre návštevu. Záhradka BD má automatickú závlahu. Výhodou je výborná poloha v rámci mesta s výbornou občianskou vybavenosťou ako obchody, škola, škôlka, nemocnica, zastávka autobusu, vlaková stanica...

Cena 215 000 €. HÚ možný. Hotovosť vítaná.

Kontakt: 0911 247 257

Spoločnosť Areté real, s.r.o. nezodpovedá za správnosť, úplnosť  a presnosť informácií uvedených v tomto inzeráte, ktoré majú iba informatívny charakter.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: ARETÉ REAL - PREDAJ 3-IZBOVÉHO BYTU S TERASOU, ZÁHRADKOU, PARKOVACÍMI STÁTIAMI V UZAVRETOM DVOR

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.