Trojizbový byt v projekte Ružový mlyn

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
77 m2

okres Piešťany
Piešťany
Vrbovská cesta
pred 201 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 183 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Historická budova Ružový mlyn opäť ožíva! Neopakovateľná atmosféra tejto stavby, z ktorej dýcha história z každej strany je po štýlovej modernizácii a môže byť i vašou novou adresou. Príďte zažiť ten pocit.

V bytovom komplexe „Ružový mlyn“ Vám ponúkame na predaj jedinečné, krásne presvetlené a vzdušné garsónky a jednoizbové byty v celkovom počte 10 bytových jednotiek o celkovej rozlohe od 79,37 m2 do 89,53 m2. K bytom prislúchajú aj závesné balkóny o výmere 4,36 m2 . Pivničné kobky na nachádzajú na najvyššom poschodí vo vchode C o výmere 2,01 m2. Nie každý byt disponuje pivničnou kobkou ale je možnosť si ju k danému bytu dokúpiť.

Štandard bytu:

Byt sa predáva v štandardnom prevedení: obklady, dlažby, sanita, batérie, interiérové dvere a vstupné protipožiarne dvere.

V priložených vizualizáciách máte možnosť vidieť aké farebné kombinácie si môžete vybrať z našich štandardov.

V každom byte sa nachádzajú veľké na mieru robené okná, tak aby zachovali pôvodný architektonický ráz budovy v antracitovej farbe.

Parkovanie:

Pri bytovom dome sa nachádzajú parkovacie státia (celkový počet 144) vybudované investorom, ktoré sa predávajú samostatne. Cena parkovacieho státia 9 600 € vrátane DPH.

Mesačné náklady na bývanie:

Predpokladané mesačné náklady na bývanie budú minimálne v porovnaní s inými bytovými domami. Kúrenie bude riešené samostatným meraním s umiestnením pomerového merača na spoločných chodbách mimo bytu.

Lokalita:

Bytový dom sa nachádza v strategickej polohe neďaleko sú školy, škôlky, potraviny, úrady, zástavky, autobusová a železničná stanica, napojenie na cyklotrasy vedúce mestom.

Financovanie:

Vynikajúco nastavené financovanie formou 10 % záväzná rezervácia podpisom Budúcej zmluvy a 90 % po skolaudovaní stavby a podpise Kúpnej zmluvy (predpokladaný termín jún - júl 2020) je ideálne aj pre tých, ktorí chcú riešiť financovanie kúpy bytu formou hypotekárne úvery..

Rezervácie bytov sa uberajú rýchlym smerom, preto ak zvažujete atraktívne bývanie, neváhajte.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Trojizbový byt v projekte Ružový mlyn

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.