DELTA - 5-izbový mezonet s balkónom na predaj Poprad - širšie centrum

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
135 m2

Poschodie:  
6. / 6

okres Poprad
Poprad
pred 228 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 227 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka 2018 a 2019 vám ponúka na predaj 5-izbový mezonet s balkónom a parkovacím statím v novšom bytovom dome v blízkosti centra Popradu.

BYT: Celková plocha bytu je 135 m2 + balkón.  Nachádza sa na 6.poschodí zo 6 v tehlovom bytovom dome, ktorý bol skolaudovaný v roku 2003. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plastové okná, plávajúce podlahy, murované jadro, omietky,  bezpečnostné dvere. V bytovom dome je plánovaná rekonštrukcia fasády a strechy. K bytu prislúcha pivnica a jedno parkovacie miesto v podzemnej garáži.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z prízemia, kde sa nachádza predsieň, obývacia izba s kuchyňou (7,1x4,7 m2). V tejto miestnosti sa nachádza aj balkón. Z predsiene sa dostaneme do dvoch nepriechodných izieb(4,6x3,5 m2 a 3,4x3 m2), špajze, priestrannej bezbariérovej kúpelne z WC. Na poschodí sa nachádzajú dve izby, veľká kúpelňa z WC a menšia miestnosť, ktorú možno využiť ako šatník alebo pracovňu.

VÝHODY: jeden z najväčších bytov v danej lokalite, novší bytový dom, parkovacie státie, balkón.

LOKALITA: Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti centra s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti potraviny, pošta, detské ihriská,...

CENA: 163 000,- EUR

Pri vážnom záujme možná dohoda.

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom: dominik.findura@deltaproperty.sk

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Mezonet:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.