REZERVOVANÝ. Exkluzívne na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt s balkónom, Poprad – Nový Ju

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

okres Poprad
Poprad
pred 101 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 98 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt na sídlisku Nový Juh v Poprade. Byt s výmerou je 70 m2 má tiež balkón a nachádza sa na šiestom poschodí. Nehnuteľnosť je po rekonštrukcii – má vymenené plastové okná, interiérové dvere, plávajúce podlahy, murované jadro, v kúpeľni s rohovou vaňou a samostatnej toalete sú obkladačky.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, v ktorej je navyše prakticky využiteľný odkladací sklad. Detská izba a spálňa sú orientované na južnú stranu, obývačka a kuchyňa s balkónom sú orientované na sever. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka urobená na mieru a praktická komora, v ktorej je momentálne umiestnená chladnička, práčka a umývačka riadu. Byt pôsobí veľmi príjemne a je veľmi dobre udržiavaný.

K bytu prislúcha pivnica v suteréne, parkovanie je možné pred bytovým domom. V paneláku je nový výťah. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť – obchody, zástavka autobusu, školy, škôlky, lekáreň – všetko v pohodlnej pešej dostupnosti. Energetický certifikát nebol vyhotovený. Pre obhliadku alebo podrobnejšie informácie ma kontaktujte: Miroslava Petáková, +421 413 217 800, petakova@tureality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Iné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.