Byt 2+1 (52 m2) zasklenná loggia, Nový Juh Poprad

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
5.

okres Poprad
Poprad
Suchoňova
pred 98 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 94 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8056 - Ponúkame na predaj KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ SLNEČNÝ 2-IZBOVÝ BYT SO ZASKLENNOU LOGGIOU nachádzajúci sa na sídl. Juh 3, Suchoňova ul. v Poprade. Nehnuteľnosť o celkovej výmere 52 m2 pozostáva z chodby, kuchyne s výstupom na zasklennú loggiu, veľkej obývacej miestnosti s jedálenským kútom, spálne/detskej izby so vstavanu skriňou, kúpeľne s veľkým sprchovacím kútom a samostatného WC.

Byt je KOMPLETNE REKONŠTRUOVANÝ (2015) - má murované jadro, plastové okná so žalúziami, plávajúcu podlahu v izbách, kuchyni a chodbe zladené s dverami a zárubňami, dlažbu v kúpeľni a WC. V byte je nová elektroinštalácia, osvetlenie bodovými svietidlami v podhľade, nové omietky so sieťkou, resp. dizajnové omietky (benátsky štuk) v dispozične zväčšenej kúpeľni a WC, bezpečnostné vchodové dvere. Byt je presvetlený, slnečný - orientácia je východ-západ. Nachádza sa na 5.poschodí v panelovom bytovom dome. Bytový dom nemá energetický certifikát. B. K bytu patrí pivnica na prízemí bytového domu.

Byt je priestorovo a dispozične veľmi dobre usporiadaný, ideálny pre ľudí so záujmom o športové aktivity (cykloturistika). Výhodou je určite slnečná západná orientiácia a krásne výhľady na panorámu Vysokých Tatier. V bezprostrednej blízkosti je kompletná občianska vybavenosť - školy, ihriská, obchodné stredisko, pošta, MHD.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: Byt 2+1 (52 m2) zasklenná loggia, Nový Juh Poprad

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.